Ivana Milanová Krimi

Z bagra ukradol maják: O tretej v noci ho našli policajti a tvrdil im, že práve vymieňa výfuk

V stredu v noci bolo na tiesňovú linku mestskej polície oznámené, že na ulici Nad Skalkou zastavilo osobné motorové vozidlo pri jednom stavebnom mechanizme. Posádka auta prišla ukradnúť z bagra MAJÁK.

Ilustračný obrázok k článku Z bagra ukradol maják: O tretej v noci ho našli policajti a tvrdil im, že práve vymieňa výfuk
Zdroj: TASR

V noci 25. mája asi hodinu po polnoci bolo na tiesňovú linku mestskej polície oznámené, že na ulici Nad Skalkou zastavilo osobné motorové vozidlo pri jednom stavebnom mechanizme. Osádka vozidla z bagra odmontovala maják a odišla smerom na sídlisko Baničné.

Okamžite bola na miesto vyslaná hliadka a o oznámení boli informovaní aj kolegovia zo štátnej polície. Na základe evidenčného čísla bolo zistené, že ide o vozidlo 20 ročného Ružomberčana. Hliadky začali po podozrivom vozidle pátrať. V čase okolo tretej hodiny nad ránom kontrolovala hliadka mestskej polície garáže na sídlisku Roveň, kde sa pred jednou z garáží nachádzalo podozrivé vozidlo. Majiteľ vozidla ležal pod jeho zadnou časťou a mestským policajtom uviedol, že práve vymieňa na vozidle výfuk. Vo vozidle sa nachádzali ďalšie dve osoby. Mestskí policajti videli v otvorenej garáži maják, no potom majiteľ garáž zavrel. Keďže bolo podozrenie, že v garáži sa môžu nachádzať aj ďalšie kradnuté veci, bola na miesto privolaná aj hliadka štátnej polície, ktorá si vec prevzala. Do jej príchodu mestskí policajti zabezpečili miesto a asistovali pri predvedení podozrivých osôb na obvodné oddelenie.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…masin-239505

http://ruzomberok.dnes24.sk/…berku-239607

http://ruzomberok.dnes24.sk/…cnost-239493

Zdroj: Mestská polícia Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM