Tlačové správy

Z kamarátov súperi: Kto vyzbiera viac peňazí pre choré deti?

Aj keď sú speváci Miro Jaroš a Robo Papp a herečka Zuzana Haasová dobrí kolegovia a kamaráti, na istý čas sa z nich stali súperi. Spoločne sa totiž zapojili do projektu darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk, v ktorom sa ako patróni troch výziev chorých detí dali na súboj, kto vyzbiera viac peňazí.

Ilustračný obrázok k článku Z kamarátov súperi: Kto vyzbiera viac peňazí pre choré deti?
Zdroj: Dnes24.sk

Deň detí sa oslavoval na celom Slovensku. V rodinách, zábavných parkoch, nákupných strediskách. Po jednom dni však bolo všetkým oslavám koniec. Nie však na portáli ĽudiaĽuďom.sk, kde je deťom venovaný celý mesiac. „Už dlhodobo spolupracujeme s rôznymi známymi tvárami slovenského šoubiznisu, ktoré sú ochotné pomáhať. Cudzie im nie sú najmä osudy detí, ktoré majú na našom portáli uverejnenú z akéhokoľvek dôvodu, najčastejšie zdravotného, výzvu o finančnú pomoc. Ku vzájomnej spolupráci so známymi osobnosťami došlo častokrát z ich vlastnej iniciatívy, ako tomu bolo aj teraz. Vzniknutý nápad sa nám podarilo pretaviť do celomesačnej aktivity, ktorá už v týchto dňoch prebieha. Nejedná sa teda o Deň, ale celý Mesiac detí. Každá z troch osobností, ktorá sa do akcie zapojila, si zobrala pod svoj patronát jednu detskú výzvu s cieľom osloviť čo najväčší počet ľudí, ktorí by boli v jej prospech ochotní prispieť,“ hovorí Tomáš Mácha, PR manažér darcovského portálu.

Spomínanými celebritami sú herečka Zuzana Haasová a speváci Miro Jaroš a Robo Papp. Tí zobrali svoju úlohu maximálne vážne a okamžite začali detské výzvy promovať na svojich sociálnych sieťach. Zuzka si vzala pod svoje ochranné krídla malého Alexa, Miro Jaroš Natálku a Robo Mišku, ktorá sa rovnako ako jeho dcérka narodila predčasne, žiaľ s trvalými zdravotnými následkami. „Tento súboj osobností bude trvať tri týždne, konkrétne do 22.júna do dvadsiatej hodiny. Následne všetko vyhodnotíme, čím to však nekončí, práve naopak,“ dodal Mácha. Pre všetky deti, ktoré majú na portáli zaregistrovanú výzvu, pre Alexa, Natálku a Mišku a najmä pre všetky deti darcov, ktorí sa zapoja do tejto aktivity sa pripravuje veľká detská párty, na ktorej nebudú chýbať rôzne súťaže, darčeky, zábava, hudba a hlavné prekvapenie – koncert v podaní troch patrónov, čiže Zuzky, Roba a Mira.

Mimochodom, všetky tri osobnosti navyše natočili aj motivačné videá v prospech výziev detí:

Zuzana Haasová – https://www.youtube.com/watch?…
Miro Jaroš – https://www.youtube.com/watch?…
Robo Papp – https://www.youtube.com/watch?…

Výzvy Natálky, Alexa a Mišky: www.ludialudom­.sk/Natalka
www.ludialudom­.sk/Alex
www.ludialudom.sk/Miska

Z kamarátov súperi: Kto vyzbiera viac peňazí pre chore deti?
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM