Ivana Milanová Krimi

Zapáliť si cigaretku, popíjať alkohol a nakoniec vytiahnuť „bongo“ – odvážne počínanie aj na pubertiakov

Mestský policajt videl v jedno poobedie, na kamerách z ulíc Ružomberka, naozaj gradujúce vystúpenie neplnoletých tínedžerov. Dvoch chlapcov z Ružomberka sprevádzala dvojica dievčat z Liptovského Mikuláša.

Ilustračný obrázok k článku Zapáliť si cigaretku, popíjať alkohol a nakoniec vytiahnuť „bongo“ – odvážne počínanie aj na pubertiakov
Zdroj: Dnes24.sk

Mestský policajt, ktorý obsluhoval kamerový systém v stredu 18. mája si v poobedňajších hodinách všimol na ulici Majere skupinku mladých ľudí.

Títo najprv sedeli na lavičkách a fajčili. Po chvíli vytiahli fľašu s alkoholom a začali ho požívať na mieste verejne prístupnom tak, že fľaša putovala od jedného k druhému. Zatiaľ čo rádiostanicou kontaktoval hliadku, mladí ľudia vytiahli z ruksaka tzv. „bongo“, vložili do neho neznámu látku a začali fajčiť.

Po príchode na miesto vyslaná hliadka zistila, že ide o mladistvé osoby, dve dievčatá z okresu Liptovský Mikuláš a dvoch chlapcov z okresu Ružomberok. Nakoľko išlo o podozrenie zo spáchania trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, skončila štvorica mladistvých na Obvodnom oddelení v Ružomberku, kde si vec prevzala štátna polícia.

O kamerovom systéme mestskej polície v Ružomberku sme už informovali v tomto článku: http://ruzomberok.dnes24.sk/…amery-238622

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…adoch-238834

http://ruzomberok.dnes24.sk/…oholu-238908

Zdroj: Mestská polícia Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM