Ivana Milanová Správy

Zásahy ružomberských hasičov: Požiar uhasili jedným vedrom vody

Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku za uplynulé obdobie od 9.9.2016 do 15.9.2016 vykonali 3 výjazdy ku technickým zásahom a k požiaru bol vykonaný 1 výjazd.

Ilustračný obrázok k článku Zásahy ružomberských hasičov: Požiar uhasili jedným vedrom vody
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči okresného riaditeľstva za uplynulé obdobie vykonali 3 výjazdy ku technickým zásahom, informoval o tom vedúci technik špecialista, mjr. Ján Ondruška.

Dňa (12.9.) vykonali hasiči okresného riaditeľstva výjazd ku otvoreniu bytu na Hollého ulici, kde majiteľka ponechala variť stravu na sporáku. Hasiči byt otvorili za pomoci jednoduchých hasiacich prostriedkov. Strava na sporáku bola len málo prihorená a nedošlo ani ku zadymeniu priestorov bytu.

Na druhý deň vykonali hasiči výjazd ku dopravnej nehode osobného auta na štátnej ceste č. 18 pri Ivachnovej. Uniknuté prevádzkové kvapaliny hasiči posypali vapexom a bioversalom a potom ich pozbierali do zbernej nádoby. Havarované auto odtiahli na odstavnú plochu. Pri nehode sa nikto nezranil.

Hasiči v stredu (14.9.) boli privolaní ku požiaru osobného auta v Lúčkach, ale počas jazdy boli odvolaní, lebo sa nejednalo o požiar len o únik pary z auta. Bol to teda len planý poplach.

Hasiči za uplynulé obdobie vykonali hasiči 1 výjazd ku požiaru. Jednalo sa o požiar starej pneumatiky na cvičisku na Kľačne pri skateparku. Hasiči pneumatiku uhasili jedným vedrom vody z hasičského auta a zeminou. Príčinou požiaru bola manipulácia s otvoreným ohňom neznámou osobou. Pri požiari nedošlo ku škode na majetku. Uchránené hodnoty sa nevyčíslovali.

Čítajte tiež:

Stánok so syrmi v Rojkove bol vykradnutý

Dlho chátrali, teraz sa tešia veľkej obľube: Natankujte si zdravú vodu z prameňov a to NEOBMEDZENE aj vy!

Zdroj: HaZZ v Ružomberku
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM