Jozef Milan Futbal

Záver sezóny ako hrom: Pod Čebraťom Slovan

V sobotu 1. decembra 2012 od 14:30 odohrá MFK Ružomberok na svojom štadióne futbalový zápas 19. kola Corgoň ligy s klubom ŠK Slovan Bratislava. Ružafans a tím MFK pozývajú v pondelok 3. decembra 2012 od 18:00 na stretnutie hráčov a fanúšikov v Kolibe Fatranka v Čutkovskej doline.

Ilustračný obrázok k článku Záver sezóny ako hrom: Pod Čebraťom Slovan
Foto: Jozef Milan

Bezpečnostné opatrenia

Vzhľadom na skutočnosť, že riadiaci orgán súťaže a organizátor stretnutia označili zápas ako rizikový, Bezpečnostná komisia pri MFK Ružomberok prijala nasledovné opatrenia:

  • 1.) Podľa aktuálnej situácie bude obojsmerne uzatvorená Makovického ulica od kruhového objazdu pri hoteli Áčko po križovatku na Športovej ulici (pri tenisových kurtoch) a to v sobotu 1. decembra 2012 v čase od 14:00 hod. do 17:00 hod.Parkoviská pre automobily na Makovického ulici (pri hoteli Áčko) budú uzatvorené!
  • 2.) Z bezpečnostných dôvodov bude vstup č. III – domáci z Makovického ulice na tribúnu B, vrátane predaja vstupeniek pre domácich fanúšikov, uzavretý: držitelia permanentných vstupeniek a záujemcovia o vstupenky na tribúnu B použijú výlučne vstup č. I z Hrabovskej cesty (pri Katolíckej univerzite); súčasne upozorňujeme, že vstup na štadión pre domácich fanúšikov na tribúnu B nebude umožnený z Vajanského ulice (tento vstup zásadne platí len pre fanúšikov, ktorí majú zakúpené permanentné vstupenky a lístky na tribúnu A).
  • 3.) Počas prípravy a konania zápasu bude na Športovej ulici v obidvoch smeroch zákaz parkovania pre všetky motorové vozidlá.
  • 4.) Dňa 1. decembra 2012 v čase od 14:30 hod. do 16:30 hod., bude platiť zákaz predaja, podávania a konzumácie alkoholu len na futbalovom štadióne MFK Ružomberok.

1.stretnutie ružomberskej rodiny

Ružafans a tím MFK pozývajú všetkých fanúšikov futbalu a priaznivcov športu na stretnutie s hráčmi a trénermi, ktoré sa bude konať v pondelok 3. decembra 2012 od 18:00 do 22:00 v Kolibe Fatranka v Čutkovskej doline.Všetci sa môžu tešiť na voľnú besedu, autogramiádu, fotenie a hranie biliardu s hráčmi, a na mnohé iné atrakcie.

zdroj: mfk.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM