Rôzne Správy

Zľavový portál žartoval na Ficov účet. Ponúkal kupón na expresné sťahovanie

Premiér platí za nájom v komplexe Bonaparte 2 650 eur. Presne toľko stál kupón na sťahovanie na známej zľavovej stránke.

Ilustračný obrázok k článku Zľavový portál žartoval na Ficov účet. Ponúkal kupón na expresné sťahovanie
3
Galéria
Zdroj: TASR

Zľavomat si zažartoval na premiérov účet. Na svojej stránke zverejnil ponuku na Expresné sťahovanie z luxusných bytov v Bratislave.

Sľub sa má dodžať

Denník N si všimol, že zľavový kupón stojí presne toľko, koľko je výška nájmu, ktorý za svoj reprezentačný byt v tomto komplexe platí premiér Fico.

Netradičná ponuka Zľavomatu mieri na premiérov sľub, ktorý dal ešte vo februári v Sobotných dialógoch Slovenského rozhlasu. Predseda vlády vtedy povedal, že ak Ladislava Bašternáka polícia z niečoho obviní, zo svojho bytu sa okamžite odsťahuje.

Polícia Bašternáka tento týždeň obvinila z daňových trestných činov. Premiér hneď potom novinárom oznámil, že na nájdenie bytu potrebuje čas.

„Výzva“ zľavového portálu znie jasne:

Sľúbili ste, že sa vysťahujete? Využite služby „Expresného sťahovania“! Profesionáli vám rekordne rýchlo pomôžu sa efektívne zbaliť a premiestniť sa smerom do nového bývania.

Nemusíte sa báť, ani keď sa sťahujete premiérovo. Ak je toto práve váš prípad, neváhajte a kontaktujte „Expresné sťahovanie!“ Ich špecialitkou sú práve luxusné komplexy! Už žiadne odkladanie! :)

Zľavový kupón zahŕňal sťahovacie služby, zapožičanie krabíc zadarmo, náklady na prepravu, montáž a balenie, sťahovanie bremien (iba hmotných, napr. trezorov, krištáľových lustrov a iných luxusných, pre život nie veľmi potrebných vecí) a diskrétnosť (v prípade záujmu aj verejnú show).

Sťahovanie z Bonaparte
3
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM