Jozef Milan Tlačové správy

Zrkadlo ako originálny darček a podpora študentov ružomberskej ŠUV-ky

Od leta 2014 prebiehala v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. Liptovský Mikuláš výstava zrkadiel, ktoré vytvorili študenti Školy úžitkového výtvarníctva v Ružomberku. Celý výťažok z predaja a dražby putuje na financovanie nových kreatívnych projektov pre jej študentov.

Ilustračný obrázok k článku Zrkadlo ako originálny darček a podpora študentov ružomberskej  ŠUV-ky
Zdroj: Dnes24.sk

Krásne tvorivé diela šikovných študentov, ktoré môžu spestriť na sviatky Váš domov, môžu byť darčekom dokonca pre niekoľkých ľudí naraz. Pre osobu, ktorú obdarujete. Pre mladých ľudí, ktorým urobíte radosť, že ich podporíte v ďalšej tvorbe. A nakoniec i pre samých seba, z dobrého pocitu z krásneho skutku. Veď kreatívne diela sú skutočne krásne, a navyše unikátne.

Od leta 2014 prebiehala v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. Liptovský Mikuláš výstava zrkadiel, ktoré vytvorili študenti Školy úžitkového výtvarníctva v Ružomberku. Súťaž a výstava prebiehali pod záštitou Komunitnej nadácie Liptov a Nadačného fondu Deti deťom. Počas výstavy sa vydražili 3 krásne diela. Práce kreatívnych študentov ocenili manželia Zuzana a Richard Buntovci z Ružomberka, ktorí podporili mladých študentov kúpou hneď dvoch jedinečných zrkadiel. Ďalšou šťastnou majiteľkou zaujímavého zrkadla sa stala Katarína Drusková z Liptovského Hrádku.

Novým majiteľom ďakujeme za podporu a veríme, že budú mať zo zrkadiel radosť. Ostatné zrkadlá zostávajú vystavené v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. Liptovský Mikuláš, kde je možné si ich zakúpiť a podporiť tak školu a jej študentov. Celý výťažok z predaja a dražby putuje na financovanie nových kreatívnych projektov pre študentov Školy úžitkového výtvarníctva v Ružomberku.

Zima je čas, kedy idú väčšie úpravy domov a bytov bokom. Na prvom mieste je rodina a príjemná atmosféra vyzdobeného domova a teplo rodinného krbu. Prispejte i vy k tejto atmosfére nie len pre seba, ale i svojich blízky a tiež šikovných študentov. Príďte do K.R.T. Pekné kúpeľne a vyberte si i vy svoje zimné zrkadlo.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

PR KRT 4
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM