Jozef Milan Rôzne

Ak cestujete do Vlkolínca, pri Vlčom dvore neodbočujte z hlavnej cesty: Buduje sa kanalizácia

Budovanie kanalizácie v mestskej časti Biely Potok prináša ďalšie obmedzenie, a to na ulici Družstevná. Pre cestu Do Vlkolínca preto nepoužívajte odbočku z hlavného ťahu Ružomberok - Banská Bystrica pri Vlčom dvore, ale odbočku o pol kilometra bližšie k mestu, na ulicu Do Uhliska.

Ilustračný obrázok k článku Ak cestujete do Vlkolínca, pri Vlčom dvore neodbočujte z hlavnej cesty: Buduje sa kanalizácia
Foto: Jozef Milan

Oznamujeme návštevníkom a obyvateľom Vlkolínca, že v dňoch 22. – 26. júna 2015 (pondelok až piatok) bude z dôvodu výkopových prác, (výstavba kanalizačnej siete) uzavretá cesta od výjazdu z cesty E77 pri Moteli Vlčí Dvor (od mosta cez rieku Revúca) po rázcestie pod Vlkolíncom na ulici Družstevná. Trasa od Motela Vlčí Dvor smerom na Jazierce bude prejazdná (mapka náhradnej trasy je v galérii).

Obchádzková trasa

„Náhradná obchádzková trasa pre osobné automobily do 2,5 tony je vedená z cesty E77 (ulica Korytnická) severnejšou odbočkou cez mostík, ktorý ústi na ulice Družstevná a Do Uhliska,“ informuje mestská webstránka. Trasa je označená smerovým značením priamo na ceste.

Zdroj: ruzomberok.sk

Obchádzková trasa na Vlkolínec
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM