Jozef Milan Samospráva

Anketa na prelome rokov: Predseda poslaneckého klubu nezávislých poslancov Ľubomír Kubáň

Koniec starého a začiatok ďalšieho roka je príležitosťou na tradičné ankety s predstaviteľmi komunálneho života. Požiadali sme o odpovede na tri otázky primátora mesta a predsedov troch poslaneckých klubov v mestskom zastupiteľstve v Ružomberku.

Ilustračný obrázok k článku Anketa na prelome rokov: Predseda poslaneckého klubu nezávislých poslancov Ľubomír Kubáň
Foto: Jozef Milan

Predseda poslaneckého klubu nezávislých poslancov Ružomberok Bez Korupcie Ľubomír Kubáň

1. S čím ste za dva roky vo funkcii spokojný, s čím menej a s čím vôbec?

Vedeniu mesta Ružomberok chýba koncepcia a jednotnosť v riadení mesta. Odrazom tohto vedenia sú aj zdĺhavé a nekonečné rokovania MsZ. Mesto stagnuje v získavaní veľkých grantov – eurofondov. Obrovskou chybou je strata alebo nezískanie grantu kompostáren. V segmente zamestnanosti sa vedeniu mesta nepodarilo získať žiadneho investora, ktorý by riešil otázku zamestnanosti v našom regióne. Nevyužívame svoj strategický geografický potenciál. Veľmi netrpezlivo čakám, kedy občania mesta pocítia vo vykurovaní domácností výraznú zľavu v cene tepla. Pozitívom pre mňa je schválenie participatívneho rozpočtu.

2. Ako a kde budete tráviť Silvestra a Nový rok?

V kruhu rodiny a prechádzkami do Čutkovskej a Hrabovskej doliny.

3. Aké je Vaše želanie pre obyvateľov mesta do nového roka? Obyvateľom mesta želám najmä zdravie, ktoré je pre všetkých to najdôležitejšie a veľa úspechov v pracovnom a súkromnom živote.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM