Jozef Milan Samospráva

Anketa na prelome rokov: Primátor Ján Pavlík

Koniec starého a začiatok ďalšieho roka je príležitosťou na tradičné ankety s predstaviteľmi komunálneho života. Požiadali sme o odpovede na tri otázky primátora mesta a predsedov troch poslaneckých klubov v mestskom zastupiteľstve v Ružomberku.

Ilustračný obrázok k článku Anketa na prelome rokov: Primátor Ján Pavlík
Foto: Jozef Milan

Primátor Ružomberka Ján Pavlík

1. S čím ste za dva roky vo funkcii spokojný, s čím menej a s čím vôbec?

Spokojný som s tým, že sa podarili zrealizovať niektoré investície ako napríklad skatepark, nadstavba ubytovne na Bystrickej ceste, átrium mestského úradu či kultúrny dom v Hrboltovej, rekonštrukcie škôl a mnohé ďalšie. Som rád, že sa nám podarilo vyčleniť viac úradných hodín pre občanov, zaviesť pohyblivý pracovný čas a elektronický dochádzkový systém na mestskom úrade, čím sa zefektívnila naša práca. Nie som spokojný s uplatňovaním systému verejného obstarávania, pretože si myslím, že nie je celkom vyhovujúci pre mestá a obce. Procesy verejného obstarávania bývajú zdĺhavé a komplikované, takže nie vždy môžeme pri realizáciách rôznych investícií postupovať tak pružne, ako by sme si priali. Tiež ma mrzí, že sa nepodarilo dokončiť niektoré naplánované investície, no verím, že v blízkom čase budú napriek tomu zrealizované.

2. Ako a kde budete tráviť Silvestra a Nový rok?

Sviatky budem tráviť s rodinou a priateľmi, Nový rok privítam spolu s obyvateľmi Ružomberka v Parku Š. N. Hýroša.

3. Aké je Vaše želanie pre obyvateľov mesta do nového roka?

Obyvateľom mesta želám, aby sa v novom roku stretávali len s láskavosťou, ohľaduplnosťou, prívetivosťou a slušnosťou. Aby zavládol v ich rodinách pokoj a prívetivá atmosféra. Aby sviatočná a radostná nálada s nimi zotrvala počas všetkých nasledujúcich dní.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM