Jozef Milan Kultúra

Barbora Bocková: Pracujem na sebe bez ohľadu na to, či v nejakej súťaži som alebo nie

Ružomberčanka Barbora Bocková sa prebojovala medzi finálovú dvanástku súťaže Miss stredných škôl Slovenskej republiky. Pre spravodajský portál Ružomberok24 finalistka odpovedala na niekoľko otázok, ktoré vám o nej čo-to prezradia.

Ilustračný obrázok k článku Barbora Bocková: Pracujem na sebe bez ohľadu na to, či v nejakej súťaži som alebo nie
Zdroj: Dnes24.sk
  1. Do súťaže som sa prihlásila vďaka impulzu mojej staršej sestry (ktorá ma o tejto súťaži informovala). Spočiatku som nebola stopercentne rozhodnutá, že sa prihlásim. Nakoniec som sa však rozhodla zúčastniť a neľutujem to. Keďže nemám veľa skúseností so sebaprezentáciou takéhoto typu, bola som, prirodzene, nervózna. Úprimne, keď som mala vyjsť pred porotu, nebolo mi všetko jedno. No členovia poroty boli veľmi milí, vďaka čomu som sa uvoľnila a zase som to bola ja.
  2. Áno, postup ma veľmi prekvapil. Moja rodina je úžasná, všetci sa tešia z môjho postupu a držia mi palce aj naďalej. Podpora a postoj mojej rodiny sú pre mňa nesmierne dôležité. To, že som sa prihlásila do súťaže a že som postúpila, som povedala len niekoľkým kamarátom. Ani spolužiakom v triede som to hneď neprezradila. Nie však preto, že by som sa hanbila, skôr som nechcela vyzerať ako chválenkár. Keď to však vyšlo najavo, prekvapila ma radosť mojich priateľov. Som im za to veľmi vďačná. A taktiež pani riaditeľke a pani učiteľke triednej, pretože aj vďaka nim môžem byť súčasťou tejto súťaže.
  3. Zatiaľ som si nevšimla, že by som bola nejako extra populárna, takže nie, s popularitou nemám skúsenosť. Myslím, že na nejaký nárast popularity zatiaľ nie je dôvod.
  4. Do súťaže krásy som sa prihlásila po prvýkrát. Zároveň je to pre mňa tiež prvý osobný kontakt s modelingom a dúfam, že nie posledný.
  5. Myslím, že vyslovene špeciálne sa pripravovať nebudem. Snažím sa fungovať tak, aby som bola so sebou spokojná. Pracujem na sebe bez ohľadu na to, či v nejakej súťaži som alebo nie.Na druhej strane určitá príprava pred súťažou je nevyhnutná. Finálovému večeru predchádza niekoľko sústredení, počas ktorých sa zdokonaľujeme v chôdzi, nacvičujeme choreografiu a venujeme sa voľným disciplínam. Ako svoju voľnú disciplínu som si vybrala môjmu srdcu blízky tanec.
  6. Ťažko povedať. O tom, ktoré dievča si zaslúži byť Miss stredných škol SR rozhoduje veľa faktorov. Napriek tomu, že je to súťaž krásy, nie je to len o pekných tváričkách. Porota to rozhodne nebude mať ľahké. Ja osobne sa veľmi teším už z toho, že som vo finálovej 12-tke a že som vďaka tejto súťaži spoznala nových priateľov, že získam nové skúsenosti a zážitky. V každom prípade sa budem snažiť zo seba vydať maximum, aby som reálne zabojovala o titul Miss stredných škôl SR.

foto: Ľuboš Pitoňák (v galérii 12 finalistiek + 2 náhradníčky)

Miss stredných škôl SR
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM