Tomáš Batiz Kultúra

Buďte v obraze: Týždenný výber podujatí, ktoré zažijeme v Ružomberku

Kam si vyraziť v Ružomberku počas najbližších dní odteraz až do konca týždňa? Inšpirujte sa našim výberom top podujatí...

Ilustračný obrázok k článku Buďte v obraze: Týždenný výber podujatí, ktoré zažijeme v Ružomberku
Zdroj: TASR

KREATÍVNE V MÚZEU: PERGAMANO

25.6. o 09:00, Liptovské múzeum v Ružomberku

Liptovské múzeum v Ružomberku pozýva všetkých záujemcov o tvorivé podujatia na ďalšiu tvorivú dielňu pre verejnosť z cyklu Kreatívne v múzeu.

RENDEZVOUS POD SCHODMI 35

25.6. o 14:15, Univerzitná knižnica Katolíckej univerzity

Literárny klub ružomberských spisovateľov, Spolok slovenských spisovateľov KO Žilina, Univerzitná knižnica Katolíckej univerzity v Ružomberku a Mestská knižnica Ružomberok Vás pozývajú na Rendezvous pod schodami (35).

DEŇ OBJATÍ 2019

26.6. o 10:00, Ružomberok

Medzinárodný Deň objatí sa uskutoční na Slovensku už po ôsmykrát. Rozdávať objatia a úsmevy sa chystajú dobrovoľníci vo viac ako 40 mestách. Ružomberok tento rok opäť nebude chýbať.

LEP: Ľ. FELDEK A K. FELDEKOVÁ

27.6. o 17:00, Galéria Ľ. Fullu

Do mesta ruží zavíta kráľ literatúry, Ľubomír Feldek. Zapojte sa do jedinečnej dišputy so slovenským básnikom, prozaikom, dramatikom a prekladateľom.

YESTERDAY

27.6. o 17:30, Kino Kultúra

Neuveriteľný príbeh neúspešného muzikanta, ktorý vyhráva jackpot v životnej lotérii. Ako sa to stane? Raz ráno sa zobudí a zistí, že nikto na svete si nepamätá legendárnu skupinu Beatles a jej piesne. Spomína si len on a to mu dáva príležitosť vytvoriť hromadu nesmrteľných hitov…

CHESSFEST 2019: MAJSTROVSTVÁ SVETA ŤAŽKO TELESNE POSTIHNUTÝCH A VOZIČKÁROV

27.6. o 17:00, Veľká dvorana

Šachový klub Ružomberok a International Physically Disabled Chess Association organizujú XIX. IPCA Majstrovstvá sveta 2019.

ŠPORTOVO – ZÁBAVNÝ DEŇ A ZAHRAJKO ZO SPIEVANKOVA

28.6. o 14:30, Klačno

Pripravených bude aj množstvo detských atrakcií (nafukovací hrad, trampolína, autíčka, maľovanie na tvár) a tešiť sa môžete aj na súťaže pre deti a dospelých, tombolu a vystúpenie Alkany.

KULTÚRNE OCHUTNÁVKY: ESTÓNSKO

28.6. o 15:00, Galéria Ľ. Fullu

Maličká krajina prekypuje nielen svojím kultúrnym bohatstvom, ale aj ďalšími prívlastkami z kategórie naj. Jedna z najmenej osídlených krajín s najväčšou továrňou na výrobu textilu v Európe do roku 1913.

RUŽOMBERSKÁ PIVNÁ CESTA

28.6. o 16:00, Ružomberok

Čaká na vás niekoľko zastavení vo vychytených podnikoch v centre mesta, množstvo rozličných pív, zábavné súťaže o hodnotné ceny a originálny spievodný program.

9 pivných zastavení Ružomberskej pivnej cesty: Kaviareň U Fullov Arena Ružomberok Déjà vu – Café Bar, Ružomberok Café Kultúra Ružomberok Official Café Bistro chez les Moustiques Burgerbar Na blbom mieste Čajovňa Relax Nové Korzo Čierny kameň – kočovný pivovar a reštaurácia

ĽUDOVÁ HUDBA MILANOVCI

28.6 o 19:00, Burges Espresso Ponorka

Tešiť sa môžete na večer plný živej ľudovej muzičky, skvelej zábavy a ešte lepších muzikantov a samozrejme fajného jedla.

KOLLÁROVCI

28.6. o 20:00, Amfiteáter Pažite v Liptovských Sliačoch

Kollárovci svojim hudobným umením zabávajú a rozveseľujú už mnoho rokov poslucháčov doma i za hranicami Slovenska. Ich živá hudba, temperamentný spev a humorné slovo vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá vyčarí na vašej tvári úsmev, nadšenie a dobrú náladu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM