Monika Földešiová Tlačové správy

Čerpajte výhody v PARK SNOW Donovaly! Okrem zábavy pre deti aj skipassy za super ceny

(PR) - Jedno z najpopulárnejších lyžiarskych stredísk na Slovensku prichádza s balíkom výhod pre svojich návštevníkov. Príďte si túto sezónu užiť sneh na Donovaly a získajte niektorú z nich!

Ilustračný obrázok k článku Čerpajte výhody v PARK SNOW Donovaly! Okrem zábavy pre deti aj skipassy za super ceny
Zdroj: Dnes24.sk

Najlepšia zábava pre deti vo FUN PARK-u

Detský FUNPARK na Donovaloch sa nachádza v časti Mistríky, čo je najvhodnejšia lokalita pre výučbu lyžovania. Vo FUN PARKU je k dispozícii 9 posuvných pásov, pomocou ktorých sa deti naučia lyžovať oveľa ľahšie, bez strachu a hlavne zažijú pri tom veľa zábavy. Nechýba ani karusel, kolotoč poháňaný motorom, ktorý je veľkým pomocníkom pri lyžiarskej výučbe. Pripravená pre vás i vaše deti je aj Show na snehu s množstvom hier a zábavy a nezabudnuteľnú jazdu v snežnom vláčiku. FUN PARK je vhodný už pre deti od 3 rokov.

Ubytujte sa a získajte PARK SNOW Card

Kartu hosť získava automaticky, keď sa ubytuje v niektorom zo zmluvných ubytovacích zariadení na Donovaloch alebo v blízkom okolí. Podmienkou pre jej získanie je ubytovanie v partnerských ubytovacích zariadeniach na min. 2 noci. Kartu získavajú aj tí, čo si zakúpia sezónny lístok do strediska PARK SNOW Donovaly a treťou možnosťou je zakúpiť si kartu priamo v stredisku na miestnom infocentre.

S jej obdržaním získavate množstvo výhod:
- zľavy na 3-dňový a 6-dňový skipas v stredisku PARK SNOW Donovaly
- zľavy v požičovniach lyžiarskeho výstroja, lyžiarskych školách, aquaparkoch
- ďalšie zľavy a ostatné výhody bližšie opísané na webovej stránke www.parksnow.sk

Viac informácií k jej používaniu a uplatneniu nájdete na www.parksnowcard.sk

Mobilná aplikácia pre iPhone a Android

Pre vyznávačov a vlastníkov smartphonov pre vás PARK SNOW Donovaly pripravil aktualizovanú aplikáciu, ktorá poskytuje prehľadne usporiadané základné dáta zo strediska PARK SNOW Donovaly. Stiahnuť si ju môžete na stránke strediska

SÚŤAŽ

PARK SNOW Donovaly sa stal jedným z partnerov veľkej Vianočnej súťaže, ktorú pre vás zorganizovala sieť spravodajsko-informačných portálov GLOBAL24. Zapojte sa do nej aj vy a získajte skipassy do PARK SNOW Donovaly a kopec ďalších atraktívnych cien. Súťaž nájdete na hlavnej stránke tohto regionálneho portálu.

Skipassy za super ceny ako aj ich výhody používania nájdete na www.parksnow.sk

foto: parksnow.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM