Ivana Milanová Rôzne

Čo do vianočnej sms či maila?

Máte mailovú schránku plnú pozdravov od známych a mobil Vám pípa smskami od blízkych? Ak chcete niečo milé odpísať, ale neviete čo, máme pár menej i viac vtipných nápadov na želania krásnych vianočných sviatkov a šťastného nového roka.

V posledných rokoch, sa mobil a internet stal neodmysliteľnou súčasťou nášho života. Zvykli sme si telefonovať pre každú, priznajme si, často i banalitu. Špeciálne v sviatočných chvíľach sa rozmohlo posielanie smsiek či mailov s vinšíkmi, vtipnými básničkami a želaniami pokojných Vianoc. Ak patríte medzi tých, ktorý potešia svojich známych a ani tento rok ich neodradí vyšší účet za telefón, ponúkame Vám niekoľko inšpirácií.

Nech vaše srdcia naplnia sa medom a každé slovo zachutí Vám chlebom Nech ste zdravé, šťastné a bez veľkých starostí… Prajem Vám vo sviatky Božie len dôvody k radosti..

Keď vonku zvonia zvončeky, Keď ľudia kradnú stromčeky, keď v Tescu kapra kúpiš, keď doma nôž už brúsiš a punč oči ligoce, hurá sú tu Vianoce. Šťastné a veselé praje…

Ježiško pomaly zapriaha sane, za oknom vidieť paprskov svit, zavri si oči a nastav dlane, lásku a šťastie do nich chyť. Krásne Vianoce praje…

Darčeky, stromček, zákusky v jasličkách posol lásky Nech naplní Vám celý dom šťastím, zdravím, bohatstvom nech takúto pohodu Vianočnú máte v každú dobu ročnú.

Keď svet pod snehom spí tíško narodil sa Ježiško priniesol nám najväčší dar čo odoženie žiaľ i svár priniesol nám Božie milosti Vám prajeme ich do sýtosti v tento Vianočný čas a v novom roku zas.

Ľadové kvety na oknách ľudské teplo v nás s každou vločkou snehu obyčajnú ľudskú nehu veľa, veľa darčekov a splnenie všetkých snov.

Nech pohoda u vás vládne A bohatstvo si s vami sadne ku stolu deň každý odteraz už navždy.

Pozdrav posielame Vám aby Ste dvere mali dokorán by prišlo k Vám to Vianoc čaro čo po stáročia sa utváralo Nový rok len šťastie by Vám koval Vám praje rodina.....

Nech láska Vám zohreje Vianoce veselé Majte radosť z darčekov splnenia všetkých snov kopu zdravia k tomu Vám prajú všetci z nášho domu.

Tak ako pred rokom o tomto čase Vianoce sú tu zase Ja Ti prajem mnoho darčekov splnenie všetkých snov Keď to všetko vyčerpáš, pošlem Ti pozdrav zas.

K Vianociam a Novému roku prajeme Vám na každom kroku aby Ste úspech mali aj z maličkostí sa radovali Zdravie pritom nech hrá prím Vám praje celý náš tím.

V každom darčeku od Ježiška nech je zabalená láska Len pohoda nech u Vás vanie a s ňou Božie požehnanie ani zdravie nech Vám nechýba Vám praje celá naša rodina.

Nech ku štedrému stolu sadnete si všetci spolu v láske a svornosti zdraví a radosti Nech táto Vianočná nálada Vás v novom roku stále sprevádza.

Tento čas, počnúc dnešným dňom prežite v kruhu rodinnom aby Vám nič nechýbalo aby sa na Vás šťastie smialo aby nikto, nikdy nebol sám to prajeme Vám k Vianociam.

Príjemné sviatky Vianočné šťastné chvíle sviatočné pod stromčekom pekný darček na Silvestra ľahký tanček po polnoci pevný krok a šťastný celý rok.

Vezmi dnes sviečku do dlaní, zašepkaj tisíc želaní, pozri sa hore do neba, svieti tam hviezda pre teba. V jej svetle svet sa ligoce, prajem Vám krásne Vianoce.

Vianoce sú tam kde nikto neplače, Vianoce sú tam kde voňajú sladké koláče, Vianoce sú s ľuďmi, ktorých ľúbime, ale aj s tými na ktorých myslíme.

Sane sa mi rozpadli, darčeky mi ukradli, anjeli sa k sebe túlia, čerti zase trávu húlia, všetko je to na potvoru, asi pôjdem na podporu. Ježiško.

Filé je v mrazáku, šalát sa varí, všetko mám na háku tak sa mi darí. Stromček je v plameňoch prekrásne svieti a všetky salónky pojedli deti.

Silvester

Všetko najkrajšie chceme zaželať, aby človek človeka mal rad, aby jeden druhému viac šťastia a lásky prial, aby Novy rok za to stal.

Až ti šampusový stupel trafí do oka až ta vyšetria a uznajú za cvoka, až ti bude od chľastu na bliti, až sa ti prskavka v zadku rozsvítí, až vonku na štyroch psovi budeš vravieť slečna, až zistíš, že pyrotechnika je nebezpečná, až v prednom vačku ti buchne delobuch, a zapáli ti z rite vyprdnutý puch, a poletíš oblúkom ponad strechu, rozrežeš prdel na kuse plechu, tak potom priať šťastie už neskoro bude, preto tak skoro ti to prajem v kľude. Šťastný novy rok!

Posledný deň v roku, nepridáme v kroku. Sadneme si spolu k sviatočnému stolu. Budeme sa spolu baviť, niektorý aj baby baliť aby v Novom Roku mráz, nespomalil život v nás. Veď nikto nesmie na Silvestra stratiť teplo svojho svetra Podelí ho medzi známych, podľa zvykov starodávnych. Prajeme Vám veľa šťastia, lásky, po starostiach malé vrásky nech Vás ľudia majú radi, iba nuda nech Vám vadí.

Šťastia, zdravia, lásky sa Vám už prialo, tak ja Vám prajem všetko zlé aby Vás z diaľky obchádzalo.

Nech čerti od vás smolu odnesú a choroby stratia vašu adresu. Veľké príjmy, nízke dane a ostatné tak primerane vám praje…

Text: naničmama.sk Foto: vianoce.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM