Jozef Milan Futbal

Do ružomberského MFK prichádzajú Bratislavčania Tittel s Peckom

Vo futbalovom klube MFK Ružomberok prebiehajú personálne výmeny. Pod Čebrať by mal prísť exslovanista Dušan Tittel v pozícii športového riaditeľa, alebo vo funkcii hlavného trénera, ktorému by mal robiť asistenta Ladislav Pecko. Včera o tom informoval denník Šport.

Ilustračný obrázok k článku Do ružomberského MFK prichádzajú Bratislavčania Tittel s Peckom
Zdroj: Dnes24.sk

Klubová webstránka informuje

  • Po rozviazaní zmluvy medzi klubom MFK Ružomberok a trénerom Ivanom Galádom, prichádzajú do centra Dolného Liptova Dušan Tittel a Ladislav Pecko. Známa dvojica príde na piatkový tréning A mužstva. Rozdelenie kompetencií medzi Dušana Tittela a Ladislava Pecka momentálne ešte nie je dotiahnuté. Kompetencie budú pravdepodobne definitívne určené počas budúceho týždňa.

Správa TASR

  • Po tom, čo minulý piatok Tittel abdikoval na post trénera „belasých“, na ktorom ho vystriedal Cyperčan Nikodimos Papavasiliou, nezostane dlho nečinný. Podľa denníka Šport by mohol v Ružomberku nahradiť na poste trénera Ivana Galáda, ktorý sa v stredu dohodol s vedením MFK na ukončení spolupráce. V hre je však aj jeho angažovanie na pozíciu športového riaditeľa liptovského klubu.

Pod vedením Galáda nevyšiel ružomberským futbalistom vstup do novej sezóny Fortuna ligy, po 7. kole má „Ruža“ na konte iba 5 bodov a ako jediný tím nulu v kolónke výhier. Mužstvu spod Čebraťa patrí v tabuľke aktuálne 10. priečka.

Zdroj: tasr/ mfkruzomberok.sk; foto: sport.sk;

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM