Futbal

Elegancia najlepšieho hráča ligy v sezóne 2012/2013 je späť: Tomáš Ďubek je opäť hráčom MFK

Slovenský futbalový fortunaligista MFK Ružomberok dotiahol podpisom zmlúv angažovanie tria posíl pred novou sezónou - stredopoliarov Tomáša Ďubeka a Michala Faška a brankára Matúša Macíka.

Ilustračný obrázok k článku Elegancia najlepšieho hráča ligy v sezóne 2012/2013 je späť: Tomáš Ďubek je opäť hráčom MFK
Zdroj: Dnes24.sk

Dvadsaťosemročný stredopoliar Tomáš Ďubek, s ktorého doterajším zamestnávateľom Slovanom Liberec sa MFK Ružomberok dohodol na prestupe už v prvý deň prípravy, podpísal s klubom spod Čebraťa zmluvu na dva roky. V „Ruži“ už pôsobil, pod Čebraťom zažil majstrovské oslavy, dve kapitánske éry, v slovenskej najvyššej súťaži si pripísal viac ako dvesto ligových štartov a vyhlásili ho za najlepšieho hráča Corgoň ligy (dnešná Fortuna liga) v sezóne 2012/2013. V časoch, keď obliekal ružomberský dres sa predstavil aj v najcennejšom drese výberov SR „19“ a SR „21“ a raz štartoval aj v seniorskom výbere. Pred začiatkom sezóny 2014/2015 prestúpil do Slovana Liberec a dres českého tímu prvýkrát obliekol v zápase Európskej ligy, ktorý odohral Liberec v Košiciach.

Dvadsaťročný stredopoliar Faško, reprezentant SR do 21 rokov, podpísal zmluvu na dve sezóny. Michal Faško hrával v mládeži za Čierny Balog a Podbrezovú, odkiaľ prestúpil do Banskej Bystrice, kde nastupoval za seniorské mužstvo. Perspektívny stredopoliar si v minulosti pripísal na svoje konto štarty v reprezentačných tímoch SR „17“ a SR „19“ a dnes je súčasťou tímu SR „21“.

Brankár Matúš Macík podpísal s MFK zmluvu na jeden rok. Gólman narodený 19. mája 1993 doteraz pôsobil v Liptovskom Mikuláši. S klubom MFK Ružomberok podpísal zmluvu na jeden rok.

Zdroj: mfkruzomberok.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM