Jozef Milan Krimi

Fajčiarovi vzbĺklo celé telo: V plameňoch behal po vonku!

V obci Liptovská Štiavnica došlo za tmy k šokujúcemu nešťastiu! Ľuďom sa naskytol otrasný pohľad na horiaceho muža, ktorý celý v plameňoch bežal popri dome. Dôchodca (64) začal horieť na vlastnom dvore, keď údajne išiel nalievať benzín do kosačky.

Šokujúci pohľad na horiaceho muža vyrušil v piatok neskoro večer ľudí z Liptovskej Štiavnice – uviedli tvnoviny.sk. Celé telo mal v plameňoch a bežal popri dome. Susedia z ulice sa okamžite zbehli a chceli ho uhasiť. //"Napriek ťažkým popáleninám na 80 až 90 percentách tela, bol muž pri vedomí a dokázal komunikovať,“ // povedala hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková-Krčová.

Muža už dva dni od tragédie zachraňujú v Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku. Lekári vzhľadom na rozsah zranení hovoria o zázraku a na podobný prípad si nepamätajú. Oheň mu zničil celé telo. V pondelok 9.7. by ho mali previesť na oddelenie popálenín buď do Bratislavy alebo do Košíc.

Podľa slov nevesty popáleného dôchodcu, išlo o nešťastnú náhodu, lebo tesť veľa fajčil. „My si myslíme, že ak mu spadol ohorok, mal tam benzín nablízku," dodala nevesta. Prípadom sa teraz zaoberá polícia, ktorá zisťuje príčiny jeho vznietenia.

ruzomberok24/tvno­viny.sk Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM