Jozef Milan Rôzne

FOTOGALÉRIA: Výstavba vodného raja v Bešeňovej

Thermal park Bešeňová - okrem zmeny svojho názvu - príde ešte v tejto sezóne s novou ponukou. V areáli parku sa naplno budujú rozmanité atrakcie adrenalínovej zóny.

Od 1.augusta sa Thermal park Bešeňová premenoval na Gino Paradise Bešeňová a z termálneho parku sa stáva vodný raj. Otvorenie novej adrenalínovej zóny bude prebiehať v dvoch etapách. Prvá etapa bude otvorená už túto letnú sezónu a návštevníkov bude čakať viac ako 1 km nových toboganov, bazén s vlnobitím, detský bazén s atrakciami a vyhliadková veža. V druhej etape pribudne adrenalínový bazén, divoká rieka, bowling a gastro zariadenia.

Marketingová riaditeľka Lýdia Chovancová našej 24-ke povedala, že na cenách lístkov sa investícia neprejaví, lebo vstup do novej zóny bude vyriešený novým balíkom. Ostatné balíky sú nezmenené. Dokonca pri najbližšej zmene cenníka sa ceny jednotlivých časových balíkov znížia.

„V GPB nájdu naši návštevníci všetko, termálnu aj číru vodu, vodné atrakcie, tobogany, skvelé jedlo. Rodinky s deťmi nájdu zábavu i relax, mladí ľudia si užijú skvelý deň s profesionálnymi animátormi a seniori vytúžený oddych,“sumarizuje Lýdia Chovancová. Presný termín otvorenia si zatiaľ ponecháva GPB v tajnosti.

RK gpbesenova
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM