Jozef Milan Futbal

FUTBAL MLADÝCH: Starší a mladší dorast MFK je po jeseni na prvom mieste

Oba dorastenecké tímy vyhrali posledné jesenné zápasy a potvrdili svoje vedúce postavenie v 2. lige svojich kategórií. Na čele jesennej tabuľky môžu zimovať aj mladší žiaci U13, musia sa však v poslednom zápase vyhrať v Martine.

Ilustračný obrázok k článku FUTBAL MLADÝCH: Starší a mladší dorast MFK je po jeseni na prvom mieste
Zdroj: Dnes24.sk

II. liga starší dorast (U19)

  • MFK Ružomberok – Jupie Podlavice Badín 5:0 (0:0) Góly: Omasta 2, Duchoň, R. Kružliak, Vávro (fotogaléria)

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Výrazné víťazstvo 5:0 sa zrodilo v druhom polčase, keď sme zlepšili pohyb bez lopty, spresnili kombinácie a zjednodušili zakončenie. Výsledkovo aj herne mužstvo zvládlo jesennú časť, hráči si zaslúžia uznanie a rešpekt za odvedené výkony!"

II. liga mladší dorast (U17)

  • MFK Ružomberok – Jupie Podlavice Badín 4:0 (2:0) Góly: Kmeť, Švec, Dzuriak, Machaj (fotogaléria)

Peter Penov (tréner MFK Ružomberok U17): ,,Chlapci pristúpili k zápasu zodpovedne a od začiatku dostávali súpera pod tlak. Kombinačnou hrou a dobrým pohybom si vytvárali viacero gólových príležitostí, škoda len, že sme v koncovke neboli úspešnejší. Ďakujem chlapcom za dnešný dobrý výkon, ako aj za celú jesennú časť súťaže."

I. liga starší žiaci – stred (U15)

  • MŠK Námestovo – MFK Ružomberok 1:1 (1:1) Gól RK: Dopater

I. liga starší žiaci – stred (U14)

  • MŠK Námestovo – MFK Ružomberok 2:2 (1:1) Góly RK: Matoš, S. Maslo

Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U14): ,,V Námestove je vždy horúca pôda. Napriek tomu sme tento zápas mali jednoznačne zvládnuť. Nehrali sme našu hru. Boli sme pomalí v riešení herných situácií, v nasadení, agresivite a celkovo sme hrali v pomalom tempe. Nekoncentrovali sme sa dostatočne na tento zápas, čo sa odzrkadlilo aj na výsledku."

I. liga mladší žiaci – stred (U13)

  • MFK Ružomberok – MŠK Rimavská Sobota 16:0 (7:0) Góly: Diviš 3, Vrajko 3, Jančo 2, Záhradník 2, Vrábeľ 2, Fula, Naď, Červeň, Kacvinský

Róbert Hazucha (tréner MFK Ružomberok U13): ,,Do zápasu sme nastúpili s cieľom vyhrať. Súpera sme dobre napádali už na jeho polovici, získali sme lopty a po pekných akciách sme premieňali gólové šance. Chlapcov môžem pochváliť za prístup k zápasu. V jeseni máme ešte jeden zápas a ak ho zvládneme, skončíme na prvom mieste."

I. liga mladší žiaci – stred (U12)

  • MFK Ružomberok – MŠK Rimavská Sobota 17:2 (6:2) Góly RK: Jantošík 5, Matej 4, Dujava 2, Figa 2, Nemček, Hazucha, Klačan, Timko vl.

Zdroj: mfkruzomberok.sk; foto: Peter Graf;

MFK - B. Bystrica       U 19, 17
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM