Jozef Milan Futbal

Futbalisti trápia fanúšika - tentoraz v dobrom

MFK Ružomberok nastúpil v sobotu 7.4. na ihrisku DAC Dunajská Streda, aby sa pokúsil získať nejaký ten bod, keď doma nie a nie vyhrať. Čítajte, či sa im to podarilo.

DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Ružomberok 0:1 (0:1) Góly: 15. Pekár. Rozhodoval: Matúš, ŽK: Lénárth, Marcin – Greššák. ČK: 61. Greššák po druhej žltej, 957 divákov.

Zostavy a striedania: DAC 1904 Dunajská Streda: Kučera – Nikolič, Marcin, Huber, Laštovka – Kabele, Lénárth (78. Tchami), Fodrek, Urbánek (65. Csölle) – Kordič (46. Hözl), Delarge MFK Ružomberok: L. Hrdlička – P. Maslo, Kostelný, Greššák, J. Chovanec – J. Vavrík – Š. Pekár (90. Onyango), M. Poliaček (65. Hoferica), Skalák, Ďubek (67. Bielák) – Masaryk

Do prvej gólovej príležitosti domácich sa dostal v 4. minúte Kabele, jeho strelu pod brvno vyrazil Hrdlička na rohový kop. Hostia svoju prvú príležitosť skórovať zužitkovali na sto percent. V 15. minúte Masaryk prešiel cez pravú stranu obrany, jeho centrovanú loptu, hoci tiesnený Nikoličom, doťukol do pravej časti brány Pekár. Následnú šancu na zvýšenie vedenia hostí nevyužil Skalák a na druhej strane pozornosť Hrdličku vyskúšal Delarge.

Ani po zmene strán sa v tíme DAC nenašiel hráč, ktorý by vyrovnávajúcim gólom zabezpečil aspoň deľbu bodov. Najbližšie k tomu mali Delage, Kabele, Fodrek, či striedajúci Csölle. V 59. minúte sa vyznamenal Kučera, keď hlavičku Masaryka bravúrne odvrátil na rohový kop. Od 61. minúty hrali domáci presilovku po vylúčení Greššáka, ale na zmenu stavu nevyužili ani početnú prevahu. V 81. minúte ešte Pekár opečiatkoval z priameho kopu brvno brány DAC. Domáci nevyhrali už 9. zápas po sebe.

Text a foto: tasr / ruzomberok24

RK Corgon liga
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM