Tlačové správy

Jesenné nové trendy vo svete kúpeľní

Na jeseň sa príroda zaodeje do nových farieb a spolu ňou prebiehajú posledné stavebné práce, pri ktorých aj vy môžete vymódiť Váš domov do nového šatu. Vrámci trendu kameňa , ktorý kraľuje tento rok, sa vyskytujú postupne aj novinky v rôznych cenových variantoch tohto štýlu.

Ilustračný obrázok k článku Jesenné nové trendy vo svete kúpeľní
Foto: Jozef Milan

Od najprepracova­nejších verných kópii rôznych prírodných kameňov, ktoré bývajú vo viacerých povrchových úpravách v závislosti od použitia materiálu a sú v obľube ako rektifikované – čiže rezané tak, aby bola škára medzi jednotlivými kusmi čo najmenšia, až po jednoduché prevedenia v obľúbenom formáte 30×60.

Kúpeľňový Outlet na Liptove

Toto obdobie môžeme využiť aj na menšie rekonštrukcie alebo jednoduché projekty, kde odporúčame navštíviť náš K.R.T. OUTLET, ktorého heslom sú ceny za pusu. Prídu si tam na svoje zrejme všetci, pretože v značkovej sanite, ale aj pri výpredaji španielskych obkladov, sa zľavy pohybujú až do 70%.

Trendy 2014 z Talianska

Na jeseň však už štandardne prebieha svetová výstava v Taliansku – Cersaie. Tá vytvára diktát módy pre kúpeľne na rok 2014. Aká bola? Niekto hlásal príchod farbičiek, iný zotrvačnosti v naturalistických farbách kúpeľní a nekonečné vymoženosti technických vlastností sanity a kúpeľňového nábytku. My sme sa na Cersaie boli pozrieť. Farbičky sú stále out. Zo všetkých stánkov sa na nás valili imitácie prírodného materiálu. Ak si niekto myslel, že drevitejšie drevo, kamenistejší kameň alebo mramorovejší mramor v kachličkách nenájde, tak sa mýlil. Trend obrovských formátov od 80×80 až po dvojmetrové laty bol viditeľný všade. Mozaiky našli svoje nové uplatnenie ako emočné steny s použitím 3D vystupujúceho efektu. Chuťovky uzatváral marrakech design. U nás asi ťažšie využiteľný, no v prímorských štátoch zjavne obľúbený štýl.

Kúpeľňové novinky z Liptova

Aj trendy z aktuálnej Cersaie budeme zahŕňať do výberu produktového portfólia pre budúci rok a to nielen pre katalógy K.R.T, ale aj vytvorením inšpirácií v kójach pre samotných zákazníkov. Ak sa už neviete dočkať, príďte sa pozrieť a inšpirovať už dnes do nášho kúpeľňového štúdia K.R.T. v Liptovskom Mikuláši, kde už i dnes nájdete štýlové kóje z moderných materiálov a trendov.

Ak riešite otázku bývania ako takého, nemusíte sa u nás inšpirovať len kúpeľňami. Nájdete tipy a trendy v obkladoch a dlažbách pre celý interiér. Navyše sa K.R.T. spolupodieľa na projekte Dom za cenu bytu v Liptovskom Mikuláši v mestskej časti Palúdzka. Dúfame, že tento projekt pomôže s bývaním i mladým rodinám, a že takto prispejeme k skvalitneniu života a bývania na Liptove.

Jesenné nové trendy vo svete kúpeľní
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM