Monika Földešiová Tlačové správy

Jesenné varenie na keramickom povrchu s darčekom

Keramická panvica DryCooker od Delimano je dokonalým pomocníkom pre tých, ktorí chcú žiť a stravovať sa zdravšie, ale nemajú veľa času na varenie. Práve na jeseň by sme mali konzumovať pokrmy pripravené zdravo, aby nezaťažili náš organizmus.

Ilustračný obrázok k článku Jesenné varenie na keramickom povrchu s darčekom
Foto: Monika Földešiová

S touto úžasnou panvicou si jednoducho pripravíte chutné a zdravé jedlo. Stačí len vložiť suroviny do panvice a všetko ostatné necháte na nej, pripraví obed namiesto vás.

Inovatívny tvar pre zdravšie varenie na horúcej pare

DryCooker keramická panvica je diétna panvica na prípravu zdravých a tukom nenasiaknutých jedál, varí, dusí a praží prakticky bez kvapky oleja. Spodok panvice je v strednej časti vyvýšený; má malé otvory, ktoré umožňujú prenikanie a rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu po celej panvici. Jedlo pripravené na keramickom povrchu si udržiava svoju šťavnatosť a preto chutí lepšie. Zároveň si však pokrm zachováva vitamíny i minerály.

Keramická vrstva pre príjemné varenie a jednoduché očistenie

Panvica je pokrytá vysokokvalitným keramickým povrchom Weilburger,od nemeckého výrobcu materiálov s keramickým povrchom. Vynikajúca kvalita povrchu zabezpečí jednoduché čistenie, pretože jedlo sa nelepí a zvyšky jedla sa dajú odstrániť horúcou vodou. Aj záručná doba na panvicu DryCooker je skvelá – až 5 rokov.

Skvelé jesenné balenie s darčekom

Balenie teraz obsahuje okrem tejto výnimočnej keramickej panvice aj pokrievku zo skla Pyrexa sadu 6 varešiek ako darček k tomu.
Udržte si aj na jeseň skvelú líniu vďaka chutnému a zdravému jedlu pripravenom na keramickej panvici DryCooker od Delimano. Sychravé večery si tak spríjemníte naozaj kvalitným varením. Dobrú chuť.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM