Rôzne

K2-ka v Čutkovskej doline narástla ako z vody, multifunkčné ihrisko je otvorené

Návštevníci Čutkovskej doliny vedia, že Liptovská stavebná spoločnosť v nej stavia dvojičku pre Kolibu u dobrého pastiera. Kolibu II B chce dokončiť v decembri 2015. Vďaka dobrému počasiu už aj v tejto dobe ponúka priateľom pohybu svoje multifunkčné ihrisko.

Ilustračný obrázok k článku K2-ka v Čutkovskej doline narástla ako z vody, multifunkčné ihrisko je otvorené
Zdroj: Dnes24.sk

Liptovská stavebná spoločnosť, s.r.o. Ružomberok, ako investor výstavby druhej etapy rozvoja cestovného ruchu v Čutkovskej doline, začala s realizáciou projektu s názvom Dobudovanie komplexného strediska CR Čutkovská dolina ešte v decembri 2013. Na projekte, ktorý je spolufinancovaný aj zo zdrojov EU v rámci operačného programu ministerstva hospodárstva Konkurencieschop­nosť a hospodársky rast, sa pracuje nepretržite tak, aby sa ukončenie výstavby stihlo v decembri 2015. Viac o projekte sa dočitate TU

Koliba II B

Niektoré podrobnosti o vnútornom vybavení a využití objasnil Peter Bačkor, manažér spoločnosti Koliba u dobrého pastiera: „Dvojka nebude mať žiadne izby na ubytovanie, bude tam reštaurácia, banketové miestnosti, pekáreň, darčeková predajňa, kancelárie a welnes. Zaujímavé je podzemné prepojenie, ktoré bude slúžiť pre personál a hostí ubytovaných v Kolibe 1 tak, aby sa dostali do welnes a reštaurácie.“ Súčasťou novej koliby bude aj:

  • pekáreň (výroba pečiva a drobných cukrárenských výrobkov hlavne pre potreby reštaurácií, ale i na predaj zákazníkom)
  • bylinkáreň (má byť súčasťou darčekovej predajne, kde by si klient mohol kúpiť i sušené bylinky)
  • dobová pivnica (banketová miestnosť v suteréne objektu pre cca 40 ľudí zariadená v štýle pohostinstva 16. – 17. storočia).

Ihrisko je už prevádzke

V júni minulého roka bolo pri Kolibe u dobrého pastiera otvorené Multifunkčné ihrisko, ktoré s Liptovskou stavebnou spoločnosťou spolufinancovalo mesto Ružomberok. Počasie posledných dní umožnilo, že ihrisko je už v prevádzke, a to podľa platného prevádzkového poriadku. Viac info nájdete TU

(PR)

K2-ka v Čutkovskej doline narástla ako z vody
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM