Jozef Milan Tlačové správy

Kandidát Michal Slašťan: Návrat k odbornosti a skúsenosti

Jedným z kandidátov na primátora Ružomberka je aj poslanec Mestského zastupiteľstva a žilinského Vyššieho územného celku, riaditeľ Mestských lesov Michal Slašťan. Kandidát odprezentoval svoje predstavy vo vysielaní Mestskej televízie.

Ilustračný obrázok k článku Kandidát Michal Slašťan: Návrat k odbornosti a skúsenosti
Zdroj: Dnes24.sk

(politická reklama)

Nie je mi jedno, keď vidím, ako sa štvorročný experiment, ktorý je teraz na mestskom úrade, jednoducho nevydaril. Z nášho mesta odchádzajú obyvatelia a neprichádzajú noví investori. Dovolím si preto – po osobných rozhovoroch – ponúknuť príchod nového investora, ktorý prinesie 300 pracovných miest. Mám prísľub, že sa bude rekonštruovať Čistička odpadových vôd, že sa bude pokračovať v podpore športu, ale aj ďalších aktivít občanov mesta.

Európska únia začína nové programovacie obdobie. Naše mesto bolo v rokoch 2007 až 2010 veľmi úspešné v grantových schémach. Mienim v tomto pokračovať. Ubezpečujem občanov, že mám plnú podporu a kontakty na to, aby sme sa znova zaradili v získavaní európskych zdrojov medzi úspešné mestá . Preto aj moje motto bude Návrat ku odbornosti a skúsenosti do mesta Ružomberok, tak aby som tento proces spolu s poslancami znova naštartoval a úspešne v ňom pokračoval. Spolupráca primátora s poslancami je z tohto pohľadu to najhlavnejšie.

Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM