Slávka Kellová Rôzne

Lietajúci muži odštartovali letnú sezónu v Liptove: Čo nás čaká najbližšie mesiace?

Na Liptovskej Mare v stredu odhalili najväčšie lákadlá regiónu a odštartovali letnú sezónu s loveckou horúčkou pre rodiny s deťmi. Cez leto sa budeme zabávať hľadaním pokladov na cestách po liptovských atrakciách.

Ilustračný obrázok k článku Lietajúci muži odštartovali letnú sezónu v Liptove: Čo nás čaká najbližšie mesiace?
Foto: Slávka Kellová

Liptovská Mara je symbolom Liptova, preto sa otvorenie sezóny nemohlo konať na príznačnejšom mieste. „Po prvýkrát sme nazreli do truhlíc, z ktorých sme vytiahli cennosti zdobiace náš región. Otvorili sme ich spolu so zbojníkmi – lovcami pokladov,“ priblížila riaditeľka OOCR Region Liptov Darina Bartková.

Projekt 7 pokladov Liptova bude návštevníkov Liptova sprevádzať až do konca augusta. Zameraný je na celé rodiny, ktoré zavedie do prekrásnych hôr, tajomných jaskýň, pulzujúcich miest, do histórie, na tradičné salaše, vodné plochy a k termálnym prameňom.

Šampióni na vode

Prekvapením otváracieho dňa boli flyboardisti zvučných mien. Nad Marou sa vznášali jazdci svetovej špičky Petr Civín a Michal Stašek. Svoje umenie prišiel ukázať aj majster sveta vo vodnom lyžovaní Miro Hríbik. „Najväčším lákadlom bol pre fanúšikov strieborný olympionik v snowboarde z Turína Rado Židek, ktorý si tentoraz zalietal na vodnej doske," dodala D. Bartková.

11.06.2014: Liptovská Mara, otvorenie letnej sezóny
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM