Krimi

Majitelia zaparkovaných áut ponúkli zlodejom lyže, notebook, ...

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku opäť pripomína vodičom, aby si nenechávali v zaparkovanom vozidle ŽIADNE veci, nakoľko lákajú páchateľov! Zdá sa však, že vodiči áut sú nepoučiteľní...

Ilustračný obrázok k článku Majitelia zaparkovaných áut ponúkli zlodejom lyže, notebook, ...
Zdroj: Policajný zbor SR

Baničné V noci zo šiesteho na siedmeho januára neznámy páchateľ rozbil sklo na dverách vodiča osobného motorového vozidla zn. Škoda Suberb zaparkovaného na ulici I. Houdeka na parkovisku vedľa budovy bowlingového klubu. Následne vnikol do vozidla, odkiaľ zo stredového panela odcudzil autorádio so zabudovanou navigáciou nezistenej značky a výrobného čísla, čím spôsobil vlastníčke vozidla z Ružomberka škodu asi 2000.-€ a škodu poškodením vozidla v doposiaľ nezistenej výške.

Lúčky Ďalší neznámy páchateľ siedmeho januára podvečer na parkovisku v areále kúpeľov Lúčky vylomil uzamknuté lyžiny nachádzajúce sa na streche zaparkovaného osobného motorového vozidla zn. Peugeot majiteľa z Ruskej federácie a odcudzil z nich dva páry pánskych lyží s viazaním, čím majiteľovi spôsobil škodu vo výške približne 1000.- EUR a poškodením lyžín asi 100.- EUR.

Zarevúca O deň neskôr, ôsmeho januára na parkovisku na ulici Zarevúca v Ružomberku bez poškodenia vozidla vykonal krádež vlámaním do tam odstaveného osobného motorového vozidla značky Škoda Octavia kombi. Zo zadných sedadiel odcudzil notebook a z boku sedadla spolujazdca čiernu tašku na notebook, v ktorej sa nachádzal internetový USB modem. Poškodenej spoločnosti z Košíc tak spôsobil škodu odcudzením vo výške asi 975 eur.

V prípade chytenia páchateľov a dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Zdroj: Gabriela Tkáčová, Okresné riaditeľstvo PZ v Ružomberku

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM