Správy

Mondi SCP získalo svoje štvrté ocenenie PPI Award

Koncom roku 2013 prevzala Martina Mikušová pre Mondi SCP Ružomberok už štvrté ocenenie PPI Award. Slávnosť udeľovania ocenení sa odohrala v Dubaji. Ocenenia Pulp and Paper International Awards sú najuznávanejšími oceneniami v celulózovo-papierenskom odvetví na svete.

Ilustračný obrázok k článku Mondi SCP získalo svoje štvrté ocenenie PPI Award
Zdroj: Dnes24.sk

Po získaní ceny v kategóriách „Environmentálna stratégia roka“ v roku 2010 a dvoch oceneniach v roku 2012 za „Riadenie bezpečnosti a rizík“ a „Zlepšenie efektívnosti roka“, bolo Mondi SCP Ružomberok tentokrát ocenené za svoj dodávateľský reťazec.

Spolupráca je základom

“Bolo mi veľkou cťou zúčastniť sa odovzdávania a prevziať cenu v mene tímu z Mondi SCP”, hovorí Martina Mikušová, špecialistka pre logistiku.“Muselo sa urobiť veľa malých krokov a každý jeden z nich je poprepájaný s ostatnými na ceste k optimalizácii dodávateľského reťazca. Začína to dodávkami dreva, prepája sa s celým výrobným procesom a končí to dodávkami hotových výrobkov načas k zákazníkom”, vysvetľuje. K získaniu ocenenia bola potrebná veľmi úzka spolupráca ľudí z rôznych oddelení, ako aj spolupráca s centrálou vo Viedni.

“Najviac ma na ocenení teší ľudský rozmer tohto ocenenia”, hovorí Roman Senecký, prezident Mondi SCP. “Dobrá spolupráca a komunikácia je kľúčom v tejto kategórii a boli sme schopní dokázať, že bez rozdielu toho kde ľudia pracujú, všetci sa sústredíme na bezproblémové dodávky k zákazníkom, hoci z externého prostredia málokto vidí do drobnej tvrdej práce, ktorú tímy za scénou dodávok papiera vykonávajú ”, dodáva Roman Senecký .

Mondi Group nebola tento rok ocenená len za dodávateľský reťazec. Peter Oswald bol ocenený ako globálnym riaditeľom roka a firma Mondi Mondi Heerlen z Holandska získala cenu za Riadenie bezpečnosti a rizík, ktorú pred rokom získalo Mondi SCP.

zdroj: Mondi SCP, Ľubomír Čech, manažér pre komunikáciu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM