Rôzne

Muž (36) sa rozhodol skoncovať so životom: Kúpil si lístok do Mikuláša a viac nedal o sebe vedieť

Priatelia Jaroslava Žilinského (36) z českých Pardubíc žiadajú o pomoc pri pátraní. Ich kamarát, horolezec a vodák sa podľa nich rozhodol skoncovať so životom v horách. Teraz ho hľadajú na slovenskej strane Tatier.

Ilustračný obrázok k článku Muž (36) sa rozhodol skoncovať so životom: Kúpil si lístok do Mikuláša a viac nedal o sebe vedieť
Foto: Slávka Kellová

Jaroslav Žilinský má prezývku Jerry. Nočným vlakom odišiel z rodných Pardubíc 28. októbra tohto roka. Lístok mal kúpený do Liptovského Mikuláša a posledná aktivita jeho mobilného telefónu bola zaznamenaná na Slovensku o deň neskôr. Jeho priatelia stále dúfajú, že žije.

Koncom októbra a v deň Sviatku všetkých svätých sa ho vybrali do Západných Tatier hľadať horskí záchranári. Pátranie bolo neúspešné.

„Prosíme každého, kto sa v blízkej dobe vyberie do Nízkych, Západných či Vysokých Tatier, na Fatru, či iného slovenského pohoria, aby sa obzeral vôkol seba. Skúste sa pozrieť, či sa v návštevných knihách, na chatách a útulňach nenájde nejaký odkaz, ktorý by mohol zanechať Jerry,“ žiadajú priatelia hľadaného muža.

Muž je 175 – 180 cm vysoký, strednej postavy, má plavé, rovné vlasy a modré oči.

Pokiaľ by ste si všimli čokoľvek, čo by mohlo pomôcť pri pátraní, kontaktujte Horskú záchrannú službu, políciu ČR a SR alebo píšte na hledasejerry@gmail.com, telefón Jitka Žilinská +420603940420.

Hladany jaroslav zilinsky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM