Petra Janigová Basketbal

Na Anjelov sa chystá peklo - prinesieme ONLINE

Finálová séria sa cez víkend presúva na domácu palubovku a Ružomberok plánuje v Koniarni rozpútať hotové peklo! Búrlivá atmosféra na tribúnach by mala pomôcť našim dievčatám, ktoré chcú v mimoriadne dôležitom druhom zápase Košice poraziť. Sprostredku

V stredu prehrali ružomberské basketbalistky na východe len o desať bodov** (78:68)**, pričom na dosah mali aj obrovské prekvapenie. Veď favorizovaný súper bol zdolateľný, čo je hneď na úvod finálovej série naozaj pozitívne zistenie. Ruža je pripravená na všetko, v prvom rade ale chce súboj o majstrovský titul zdramatizovať, ako najviac to len pôjde. To znamená iba jedno – v druhom zápase musí v Koniarni pred vlastnými fanúšikmi zvíťaziť. V opačnom prípade by totiž Košice cestovali domov s finálovým mečbalom. No kým Košice sa spoliehajú, že Ružomberku bude priveľká zodpovednosť zväzovať ruky, fanúšikovia dobre vedia, že práve domáce prostredie by mohlo byť jazýčkom, ktorý rozhodne.

Tak ako v zápasoch Európskeho pohára budú naše basketbalistky aj tentokrát potrebovať každý jeden hlas a dôležitý bude každý pár rúk. Burácajúcu Koniareň sme zažili pred rokom vo finále, tribúny boli šiestym hráčom aj počas účinkovania Ruže v pohárovej súťaži, a aby sa to zopakovalo aj v sobotu si želajú nielen baby, ale aj tréner Ivan Kurilla: „Prial by som si, aby nám fanúšikovia vytvorili výbornú kulisu, niečo také, ako v Európskom pohári proti Partizanu Belehrad, Basketu Landes či Ankare. Verím, že súpera čaká u nás pravé ružomberské basketbalové peklo,“ zaželal si kouč MBK na klubovej stránke.

Slovo peklo pritom nepoužil len náhodou, s rovnakým názvom sa nesie aj fanúšikovská udalosť na facebooku. Okrem ohlušujúcej kulisy pripravujú tí najvernejší aj veľkolepú choreografiu, a ak sa všetko vydarí tak ako má, zaručujeme vám, že budete ohromení. V prípade, ak by ste chceli pomôcť s jej prípravou, príďte zajtra o 15:00 pred Koniareň, v prípade, že sa chystáte na zápas** začiatok je o 17:00** a v prípade, že ešte stále nie ste rozhodnutí, jednoducho príďte. Lebo aby sa finálové séria vrátila pod Čebrať aj o týždeň, bude Ruža potrebovať každého z vás.

(autor obrázku: Paulo + zdroj: www.mbk-rbk.sk)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM