Tlačové správy

Na liptovskom nebi svieti aj hviezda Koliby u dobrého pastiera

Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov od septembra 2013 hodnotila úroveň jednotlivých ubytovacích a reštauračných zariadení. Hodnotiaca komisia po viac ako dvoch mesiacoch inšpekcií vybrala najlepších z najlepších - patrí k nim aj Koliba u dobrého pastiera.

Ilustračný obrázok k článku Na liptovskom nebi svieti aj hviezda Koliby u dobrého pastiera
Zdroj: Dnes24.sk

Liptovské hviezdy napokon získali pätnásti hotelieri, ktorí splnili technické kritériá a obstáli pri viacerých návštevách kontrolórov. Do súťaže sa v prvej etape zapojilo iba 16 ubytovacích zariadení, ktoré sa nebáli ísť s kožou na trh. Liptovská hviezda je otvorená súťaž a jej certifikát kvality je platný dva roky, po ich uplynutí, budú musieť prevádzky zabojovať nanovo.

Komisia bola prísna

O udelení certifikátov rozhodla odborná komisia – kontrolór kvality tatranských hotelov Martin Záhradník, michelinovský šéfkuchár Gabriel Kocák a populárny herec Peter Batthyany, ktorým pomáhali vyškolení kontrolóri. Maximálny počet tri hviezdy nezískalo žiadne zariadenie, dvoma hviezdami ocenili tri 4* hotely v Demänovskej doline. O pol hviezdy menej získali GINO PARADISE Bešeňová a Relax Hotel Sojka. Ďalším desiatim prevádzkam na Liptove sa ušla jedna hviezda. Do tejto kategórie patrí aj Koliba u dobrého pastiera.

Koliba u dobrého pastiera

Majitelia, manažment a zamestnanci si vážia získaný certifikát. „Ďakujeme všetkým, ktorý sa akýmkoľvek spôsobom spolu podieľajú na dobrom mene a dobrých službách v Kolibe u dobrého pastiera. Zároveň udelenie tejto hviezdy vnímame jednak ako záväzok, jednak ako výzvu na zlepšenie,“ prejavujú spolu odhodlanie do budúcnosti.

zdroj: klasterliptov.sk/ rk24

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM