Jozef Milan Krimi

Najskôr pili, potom kradli: Zo zlodejskej akcie tvrdá drina!

Partii piatich Ružomberčanov klepli strážcovia poriadku po prstoch! Mladíci sa rozhodli v podvečer kradnúť za športovou halou. Zlodejskú akciu zahájili potúžení alkoholom a tá sa na ich prekvapenie zakrátko zmenila na nezaplatenú drinu.

Oznámenie na tiesňovú linku mestskej polície, že za športovou halou na ul. Plavisko je pristavené auto s prívesným vozíkom a partia chlapov si niečo podáva cez plot, bolo podnetom na okamžitý zásah hliadky, ktorá zistila, že partia piatich Ružomberčanov vo veku od 16 do 32 rokov z objektu bývalých skleníkov do prívesného vozíka nakladá zámkovú dlažbu. Po zistení totožnosti policajti preverili aj motorové vozidlo, ktorého majiteľ sa na mieste nenachádzal, takisto ako majiteľ prívesného vozíka.

„Všetci piati zlodeji však boli pod vplyvom alkoholu, vodič vozidla vraj odišiel ešte pred príchodom policajtov. Orientačnou dychovou skúškou bolo zistené, že aj dvaja mladiství zlodeji požili alkoholický nápoj,“ konštatuje v správe preventista MsP Roman Jankovič a dodáva, že „samozrejme, muži museli ukradnutú dlažbu vyložiť späť.“

zdroj: MsP v Ružomberok

RK TS kradez
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM