Tomáš Batiz Hokej

Nevydarený vstup do sezóny: Mikulášsky klub naň reagoval týmito zmenami, VIDEO

Hokejisti Liptovského Mikuláša nevstúpili do novej sezóny ideálne. Klub sa tak rozhodol aplikovať niektoré zmeny, od ktorých si sľubuje lepšie výsledky.

Ilustračný obrázok k článku Nevydarený vstup do sezóny: Mikulášsky klub naň reagoval týmito zmenami, VIDEO
Zdroj: TASR

Vedenie MHk 32 Liptovský Mikuláš na tlačovej konferencii informovalo verejnosť o ďalších krokoch v klube, ktoré by mali zlepšiť aktuálne nepriaznivé výkony Liptákov.

Otázny bol predovšetkým post hlavného trénera, keďže po prehre s Detvou dostal Anton Tomko dovolenku. „Dospeli sme k názoru, že budeme ďalej pokračovať s trénerom Tomkom, takže dovolenka sa mu k 9.10. končí,“ zhodnotil Milan Čanky, generálny manažér MHk 32 Liptovský Mikuláš.

V domácom stretnutí proti Zvolenu sa zhostil úlohy dočasného trénera Ján Laco. Bývalý slovenský reprezentačný brankár síce na trénerskej pozícii zatiaľ figurovať nebude, no pri áčku bude zastávať inú funkciu. „Ján Laco ostáva pri tíme ako konzultant brankárov. Zatiaľ sa bude zúčastňovať tréningov a riešiť veci aj počas stretnutí,“ uviedol Čanky.

„Verím, že nastúpime naspäť na naše ciele, ktoré sme mali pred sezónou. Počas najbližších dní ešte budem mať sedenia s hráčmi,“ informoval generálny manažér Liptákov.

Na zlú situáciu vedenie klubu reaguje čiastočnou obmenou kádra. V klube skončili legionári Lavrsion a Ozolins. Novou posilou je Roman zo Zvolena. „Michal Roman príde na hosťovanie do konca sezóny. Mám niečo rozrobené s Banskou Bystricou. Riešim obrancov a jedného centra. Sú to ale všetko mladí hráči,“ dodal Čanky.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM