Ivana Milanová Krimi

Opité a arogantné dievčatá z Oravy vystrájali na našom internáte

Vo štvrtok 28. apríla sa po dvadsiatej prvej hodine večer na mestskú políciu obrátili zamestnanci internátu. Mali podozrenie, že tri ich zverenkyne sa vrátili z vychádzky pod vplyvom alkoholu. Mali pravdu.

Ilustračný obrázok k článku Opité a arogantné dievčatá z Oravy vystrájali na našom internáte
Zdroj: TASR

Zamestnanci internátu privolali hliadku mestskej polície, na základe podozrenia, že tri mladistvé dievčatá sa vrátili z vychádzky pod vplyvom alkoholu. Za prítomnosti vychovávateľky bola u dievčat vykonaná orientačná dychová skúška, vo všetkých prípadoch s pozitívnym výsledkom.

Tri dievčatá z Oravy bývajúce na internáte sa ešte aj v prítomnosti hliadky správali k personálu veľmi arogantne a ich správanie nemožno ospravedlniť ani množstvom požitého alkoholu. Najstaršia 17 ročná dievčina mala v dychu 0,94 promile, prostredná 16 ročná 1,31 a najmladšia, len 15 ročné dievča 1,29 promile.

Poverený príslušník mestskej polície bude informovať rodičov a oznámenie pošle aj na obce, kde majú mladistvé dievčatá trvalý pobyt a tiež oddeleniu sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately. V neposlednom rade ho bude zaujímať ako sa mladistvé dievčatá k alkoholu dostali a vec objasňovať ako priestupok na úseku ochrany pred alkoholizmom a inými toxikomániami.

Zdroj: Mesto Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM