Jozef Milan Krimi

Opitý barbar zbil chlapca aj dievča, nadával všetkým dookola

Mestskí policajti sa už prvú sobotu v novom roku presvedčili, že podgurážení násilníci sa budú správať vždy a všade rovnako. V ulici Panská jeden mladík napádal viacero prítomných ľudí, najhoršie však dopadla mladá dvojica.

Ilustračný obrázok k článku Opitý barbar zbil chlapca aj dievča, nadával všetkým dookola
Zdroj: Dnes24.sk

„Opitý agresor najprv fyzicky napadol mladého muža, ktorému spôsobil tržnú ranu nad ľavým okom a poškodil okuliare. Potom tento „hrdina“ obrátil svoj hnev voči mladej dievčine, ktorej dal facku a zhodil ju na zem. Ako počul, že prítomní volajú políciu, snažil sa z miesta utiecť. Aj ku hliadke sa podozrivý správal veľmi agresívne, nadával nielen okoloidúcim, ale aj policajtom, odmietal predložiť doklad totožnosti. Nereagoval ani na výstrahu, že ak od svojho konania neupustí a nepredloží doklad totožnosti, bude predvedený hoci aj za použitia donucovacích prostriedkov,“ informoval Roman Jankovič z Mestskej polície.

Po viacnásobnej výzve hliadka opitého mladého muža za použitia hmatov, chvatov a pút predviedla na útvar mestskej polície. Tu bola zistená jeho totožnosť a spísané všetky potrebné záznamy. Napadnutá dvojica bola poučená, ako má vo veci ďalej pokračovať. Po vykonaní nevyhnutných úkonov bol muž z útvaru mestskej polície prepustený.

Zdroj: MsP RK

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM