Krimi

Opitý Ružomberčan (39) sa svojej žene a dcére vyhrážal zabitím, manželku udrel päsťou

Poverený príslušník Policajného zboru vzniesol obvinenie voči 39-ročnému mužovi za prečin nebezpečné vyhrážanie. Ten 8. októbra pred polnocou pod vplyvom alkoholu fyzicky napadol v bytovom dome na ulici Plavisko svoju 34-ročnú ženu.

Ilustračný obrázok k článku Opitý Ružomberčan (39) sa svojej žene a dcére vyhrážal zabitím, manželku udrel päsťou
Foto: Jozef Milan

„Po viacerých predchádzajúcich neúspešných pokusoch ju päsťou udrel do nosa, na čo jej začala tiecť krv. Obvinený sa potom presunul do detskej izby, kde zobudil dcéru a obom sa vyhrážal, že im odreže hlavy, na čo dcéra poškodenej začala plakať a triasť sa. Žena odtiahla obvineného do spálne, kde v nadávkach a vyhrážkach zabitím pokračoval,“ informovala Gabriela Tkáčová z Okresného riaditeľstva PZ. Napadnutá žena v obave, že svoje vyhrážky aj uskutoční, zavolala políciu.

Podľa vyjadrenia lekára ÚVN v Ružomberku postihnutá žena utrpela ujmu na zdraví s dobou liečenia do1 týždňa. Obvinenému mužovi bola po príchode polície obmedzená osobná sloboda, bol umiestnený v cele predbežného zadržania na Obvodnom oddelení PZ v Ružomberku a následne eskortovaný do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 3 roky.

zdroj: OR PZ RK; ilustračné foto: rk24;

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM