Krimi

Policajti v údive: Viktor z Ružomberka bol 5 rokov na úteku, potom spravil nevídaný krok!

25-ročný Viktor sa zrejme spoľahol na vyťaženosť policajtov počas pandémie alebo na ich zábudlivosť. Zjavne sa však prerátal.

Ilustračný obrázok k článku Policajti v údive: Viktor z Ružomberka bol 5 rokov na úteku, potom spravil nevídaný krok!
Zdroj: TASR

Ešte v roku 2016 začala Polícia SR – Žilinský kraj po vtedy 25-ročnom Viktorovi pátrať. „Mladý muž o svojej situácii vedel, zámerne si nepreberal zásielky a vyhýbal sa tak spravodlivému konaniu. Jeho následné kroky smerovali do zahraničia,“ uvádzajú policajti na sociálnej sieti.

Policajti nezabudli

Podľa mužov zákona si Viktor zrejme myslel, že po piatich rokoch na neho slovenské orgány zabudli. Rozhodol sa vrátiť domov. „Či už z odrazu objavenej slušnosti, či nevedomosti alebo strachu pred postihom sa Viktor rozhodol splniť do bodky mimoriadne opatrenia a dobrovoľne sa zaregistroval do domácej karantény,“ opisujú policajti Viktorovo nevídané rozhodnutie.

Policajti pravidelne kontrolujú dodržiavanie domácej karantény osôb, ktoré prišli zo zahraničia. Nebolo tomu inak ani v tomto prípade. „O to väčšie ich prekvapenie bolo, keď zistili, že do domácej karantény na určitej adrese v Ružomberku sa prihlásil roky hľadaný Viktor. A najviac boli prekvapení, keď ho pri osobnej návšteve aj našli. Viktor bol ešte v ten istý deň eskortovaný do väzenia,“ dodávajú na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM