Tomáš Batiz Krimi

Polícia hľadá troch nezvestných Ružomberčanov: Poznáte ich?

Polícia vyhlásila pátranie po troch nezvestných mužoch z Ružomberka. Pozrite si popis osôb.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá troch nezvestných Ružomberčanov: Poznáte ich?
Zdroj: TASR

Podľa Nikoly Kováčovej zo žilinského krajského policajného riaditeľstva sa úmyselne ukrývajú, pretože vedia, že ich hľadá polícia.

Nezvestný 24-ročný Lukáš Mirjanský je hľadaný od 19. júna. Okresný súd (OS) Ružomberok na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Mladík má hnedé vlasy a hnedé oči. Opis oblečenia polícia nemá k dispozícii.

Ďalším nezvestným je 27-ročný Jakub Starinský, ktorého polícia hľadá od 5. augusta. OS Košice I na neho vydal príkaz na zatknutie. Podľa Kováčovej má hnedé vlasy a hnedé oči. Opis oblečenia policajti nezistili.

Od 10. júla hľadajú aj 36-ročného Ružomberčana Alexandra Pušku. Na muža vydal OS Žilina príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. „Nezvestný má čierne vlasy a hnedé oči,“ načrtla Kováčová. Opis mužovho oblečenia polícia nezistila.

„Akékoľvek informácie o nezvestných mužoch je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru (PZ) alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ doplnila Kováčová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Ružomberka a okolia.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM