Jozef Milan Iné športy

Poriadna zaberačka: Cyklotúra a hodina zumby

V nedeľu vyrazili "zumbáčky" z Liptovskej Osady na cyklotúru do Bieleho Potoka, kde sa na školskom dvore stretli s domácimi začiatočníčkami. Pred stolnotenisovou halou STK Belan pod vedením certifikovanej inštruktorky Andreji Ochabovej urobili ukážku Hodiny zumby.

Ilustračný obrázok k článku Poriadna zaberačka: Cyklotúra a hodina zumby
Foto: Jozef Milan

Andrea Ochabová začínala s „klasickým“ aerobikom a inými cvičeniami, ktoré ju však po čase prestali baviť. Potom, ako prvý raz tancovala zumbu, sa už viac k ničomu inému nevrátila. Našej 24-ke o obľúbenej aktivite povedala

  • Zumba je tanečná fitness hodina, plná zábavy, dynamiky a latinskoamerickej hudby. Je to party, pri ktorej sa kombinujú rýchle a pomalé tanečné rytmy, vhodné pre akúkoľvek vekovú skupinu, pre ženy či chlapov
  • Zumba spája ľudí v ktorejkoľvej obci, meste, či krajine svojou originalitou, jednoduchosťou a hlavne zábavou. Zvládne ju každý z Vás, a pritom ani nezbadá, ako pôjde s váhou nadol, ako si zlepši kondičku, či posilní svalstvo.
  • Kto miluje tanec a chce sa stať oficiálnou ZUMBA inštruktorkou, stačí sa prihlásiť cez stránku www.zumba.com a rozdávat túto radosť z pohybu ďalej.
  • Zumba je skvelá pre myseľ, telo i dušu!!! Tak netreba váhať a pridať sa k programu nazývanému ZUMBA!!!
Poriadna zaberačka: Cyklotúra a hodina zumby
14
Galéria
Foto: Jozef Milan
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM