Jaroslav Dodok Od Vás

Poznáme víťazov o Najkrajšiu veľkonočnú fotografiu!

Na Veľký piatok 6. apríla sme pre vás spustili veľkú súťaž o ,,Najlepšiu veľkonočnú fotografiu". Do súťaži ste prihlásili až 19 fotografií, z ktorých sme vybrali tri najlepšie.

Veľká noc sa nespája len so smrťou Ježiša Krista, ale aj s veľkonočnými tradíciami a symbolmi. Práve tie ste fotografickým okom zachytili na fotografiách.

,,Nafotila som niekoľko fotiek, ale nevedela som sa rozhodnúť pre jednu, tak vám posielam 3. Okrem toho som zvedavá aj na ďalšie fotky," napísala do mailu súťažiaca Kristína Kružicová.

Do súťaže sa zapojili ľudia z celého Slovenska. Ako prví nám fotografie z kupačky zaslali mladí matičiari, ktorí sa nebáli vybehnúť na dievčatá s vedrami. Do redakcie prišli aj veľmi zaujímavé fotky, na jednej z nich sa objavila kapustnica, ale aj vyšívaný obrus.

**Kto súťaž vyhral? **

Najkrajšia veľkonočná fotografia je:

  1. Trojmesačný šibač – fotku zaslala Dominika Babulicová. Gratulujeme a posielame výhernú knihu: Cornelia Funkeová – Pán zlodejov.
  2. Veľkonočné vajíčka v tráve – fotku zaslala Kristína Kružicová. Taktiež gratulujeme a posielame publikáciu: Škola v Európe – Európa v škole.
  3. Oblievačka na parkovisku – fotku zaslala Andrea Szabová. Gratulujeme a posielame knihu: Andrew Langley – 100 najväčších tyranov.

Všetkým, ktorí sa zapojili do našej súťaže ďakujeme za pekné fotografie a už čoskoro pripravíme novú zaujímavú súťaž.

ddk

foto suraz
20
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM