Jozef Milan Rôzne

POZVÁNKA: Belanské gance oslavujú desiatku, blahoželať príde aj Ploštín punk

Stolnotenisový klub Belan vás pozýva na jubilejný X. ročník súťaže vo varení a jedení bryndzových halušiek. Celý program sa bude počas tejto soboty 8. augusta odohrávať na školskom dvore a v Areále oddychu ružomberskej mestskej časti Biely Potok.

Ilustračný obrázok k článku POZVÁNKA: Belanské gance oslavujú desiatku, blahoželať príde aj Ploštín punk
Foto: Jozef Milan

„Pred desiatimi rokmi sme vôbec nepredpokladali, že sa akcia dožije desiateho ročníka,“ hovorí Janka Kenderová z miestneho kultúrneho domu, keďže spolu so svojim mužom, šéfom domácich stolných tenistov, celú akciu vymysleli. „Obávali sme sa konkurencie, lebo pomaly už v každej tretej dedine sa konajú nejaké majstrovstvá vo varení niečoho. Časom sa ukázalo, že spraviť sa to dá, a že našim najväčším nepriateľom je počasie – preto aj najhoršie to bolo pred tromi rokmi, keď nám pršalo.“

Ak všetko vyjde podľa plánov, tak na jubilejnom ročníku by mali súťažiť aj domáci majstri sveta vo varení a jedení bryndzových halušiek spred niekoľkých rokov v Tureckej.

Program:

  • 10:00 začiatok súťaže
  • 12:00 vyhodnotenie
  • 14:00 mužská spevácka skupina Ostrô z Bieleho Potoka
  • 16:00 koncert skupiny PLOŠTÍN PUNK
  • 18:00 tombola
  • 19:00 – 2:00 hudobná skupina ESO

Počas celého dňa sú okrem súťaženia vo varení a jedení halušiek pre vás prichystané aj súťaže pre deti a dospelých. Registrácia družstiev do 10:00 u organizátorov.

Viac informácií u p. Kenderovej na: 0904 512 244

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM