Jozef Milan Kultúra

POZVÁNKA: Prehliadka talianskeho filmu v Kine Kultúra

V dňoch 23. – 25. júna sa v Kine Kultúra uskutoční prehliadka talianskeho filmu Cine Vitaj. Počas troch večerov budete môcť uvidieť tri rôzne filmy so začiatkom vždy o 19:30, a to so zvýhodneným vstupným 3 €.

Ilustračný obrázok k článku POZVÁNKA: Prehliadka talianskeho filmu v Kine Kultúra
Zdroj: Dnes24.sk

Kino Kultúra je jedno z trinástich kín na Slovensku, ktoré ponúka túto prehliadku. Navyše budete môcť ochutnať tradičnú taliansku pochúťku trocha netradične priamo v kine a zdarma. Na ktoré filmy sa môžete tešiť?

  • 23.6. NECH ŽIJE SLOBODA\ VIVA LA LIBERTA !
  • 24.6. NÁSLEDKY LÁSKY\ LE CONSEQUENZE DELL AMORE
  • 25.6. SKVELÝ DEŇ\ UN GIORNO PERFETTO

Prehliadka Cine Vitaj

Cine Vitaj sa koná po prvýkrát, no v rámci už tradičného kultúrneho podujatia. „Keďže Taliansky kultúrny inštitút v spolupráci s Talianskym veľvyslanectvom a Taliansko-slovenskou obchodnou komorou organizujú už siedmy ročník Talianskeho festivalu na Slovensku Dolce Vitaj, zdalo sa nám prirodzené, aby sa v tomto roku festival rozšíril aj o takúto aktivitu,“ približuje výkonná riaditeľka spoločnosti Film Europe Media Company Lucia Gertli.

Lístky si môžete v predpredaji zakúpiť v Informačnom centre Ružomberok, na tel. čísle: 044/431 36 36 alebo v pokladni kina. Kino Kultúra Ružomberok sa teší na Vašu návštevu.

zdroj: http://cinevitaj.filmeurope.sk/

TÝŽDEŇ TALIANSKEHO FILMU
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM