Tlačové správy

Priaznivci aktívneho oddychu sa tešia: Otvára sa ihrisko v Čutkovskej doline

V piatok 20. júna o 11:00 hodine bude slávnostne otvorené Multifunkčné ihrisko v Čutkovskej doline pri Kolibe u dobrého pastiera, a to za účasti vedenia mesta Ružomberok. Súčasťou otvorenia bude futbalový turnaj, ktorý má ambíciu stať sa pravidelným športovým podujatím v ročnom intervale.

Ilustračný obrázok k článku Priaznivci aktívneho oddychu sa tešia: Otvára sa ihrisko v Čutkovskej doline
Zdroj: Dnes24.sk

„Keďže sa jedná o prvý ročník futbalového (benefičného) turnaja, spojený s oficiálnym otvorením prevádzky multifunkčného ihriska, počet a výber mužstiev je v tomto prípade vopred stanovený a limitovaný na obmedzené množstvo štyroch družstiev,“ povedal konateľ Liptovskej stavebnej spoločnosti Patrik Habo. Na prvom turnaji budú hrať štyri tímy: LSS team, Mesto Ružomberok, Černovci a Mondi SCP. V budúcnosti sa bude môcť do turnaja prihlásiť široká verejnosť, kedy sa predpokladá maximálne 8 súťažných tímov. Tento turnaj sa bude každoročne pripravovať s ocenením víťaza putovným pohárom s názvom „Črpák Čutkova“.

Športy

Na ihrisku je použitý špeciálny odpružený EPDM – športový povrch (granulát gumy) a je vyčiarované na športy: hokejbal, tenis, volejbal a malý futbal. Samozrejme, v zimnom období pri vhodných klimatických podmienkach, je ihrisko konštrukčne pripravené ponúknuť svoju plochu pre amatérsky ľadový hokej a voľné korčuľovanie formou prírodného zaľadnenia.

Služba verejnosti

Multifunkčné ihrisko je určené predovšetkým verejnosti formou bezplatného využívania. Prevádzka sa bude riadiť schváleným prevádzkovým poriadkom, ktorý je zverejnený na stránkach mesta Ružomberok a Koliby u dobrého pastiera. Počas prevádzky sú vyhradené aj doby, ktoré slúžia pre rezerváciu ihriska, a to za stanovený poplatok. Tržby z takéhoto poplatku budú použité na údržbu a prevádzku ihriska. (Viac na: http://www.ruzomberok.sk/…kcne-ihrisko)

Prevádzku a používanie ihriska je možné sledovať aj formou on-line kamerového systému dostupného cez web- stránku : www.kolibaupastiera.sk.

(PR)

Ihrisko v Čutkovskej doline
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM