Prípad zadržaných vojakov na Liptove: Polícia obvinila dve osoby!

Polícia Slovenskej republiky obvinila dve osoby v prípade zadržaných vojakov na Liptove. Prečítajte si ďalšie informácie priamo od policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Prípad zadržaných vojakov na Liptove: Polícia obvinila dve osoby!
Zdroj: TASR

V prípade zadržaných vojakov na Liptove obvinila polícia v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou dve osoby. V utorok (19. 3.) vzniesol vyšetrovateľ obvinenie aj voči Adriáne Ž. Informoval o tom hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

„Dňa 8. februára 2019 vyšetrovateľ národnej protizločineckej jednotky obvinil Tomáša Ž. a 19. marca 2019 Adriánu Ž. zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ povedal hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, ktoré je podľa jeho slov v štádiu po vznesení obvinenia, polícia bližšie informácie k prípadu neposkytuje. Chce sa tak vyhnúť prípadnému mareniu vyšetrovania alebo sťaženiu dokazovania.

Dve osoby v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou zadržala NAKA 8. februára. Akcia polície bola zameraná na vojakov, spolupracovalo na nej aj Vojenské spravodajstvo.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM