Tlačové správy

Prvá stavebná sporiteľňa opäť so Zlatou mincou

Prvá stavebná sporiteľňa obhájila víťazstvo v súťaži finančných produktov a aj za rok 2015 si odniesla Zlatú mincu v kategórii Stavebné sporenie. Odborná porota rozhodla, že ocení produkt Online sporenie Lišiak. PSS, a. s., zaň získala 94 bodov v hlasovaní.

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa opäť so Zlatou mincou

Hlasovalo 61 nezávislých finančných expertov, ktorí hodnotili produkty v 30 produktových kategóriách bánk, poisťovní a fondov. Okrem toho ocenili aj spoločnosti a produkty v samostatných kategóriách Najinovatívnejšia banka, Najinovatívnejšia poisťovňa a OBJAV roka 2015.

„Online sporenie Lišiak je inovatívne a moderné riešenie pre našich klientov. Sme radi, že tento produkt využívajú a stáva sa čoraz obľúbenejší. Odborníkom ďakujeme za toto ocenenie. Je dôkazom, že úsilie o realizáciu noviniek na trhu stavebného sporenia, nie je márne. Zároveň nás zaväzuje prichádzať aj v budúcnosti s inovatívnymi riešeniami“, hovorí predseda predstavenstva PSS, a. s., Ing. Imrich Béreš.

Online sporenie Lišiak je špeciálnym druhom sporenia v Prvej stavebnej sporiteľni. Jeho výhodou je aktuálna úroková sadzba 1 % ročne pre každého. Sporenie je zároveň bez akýchkoľvek poplatkov. Klienti oceňujú, že vklady a výplata nasporených prostriedkov sa dá zrealizovať kedykoľvek a tiež bez poplatku. Zároveň majú k svojmu účtu prístup na portáli Moja PSS 24 hodín denne.

zdroj: PSS, a.s.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM