Tlačové správy

Revolúcia v gastronómii na Dolnom Liptove: 5 dôvodov, prečo navštíviť znovuzrodenú reštiku pri Ružomberku!

Sú dlhoroční profesionáli a nechýbajú im skúsenosti ani zo zahraničných michelinovských podnikov. Rozhodli sa prenajať si reštauráciu v Apartmánovom dome Fatrapark 2 v Hrabovskej doline, aby ju pozdvihli na špičkovú úroveň a spestrili gastronomické služby na Dolnom Liptove.

Ilustračný obrázok k článku Revolúcia v gastronómii na Dolnom Liptove: 5 dôvodov, prečo navštíviť znovuzrodenú reštiku pri Ružomberku!
Zdroj: Dnes24.sk

Miroslav Halam a Marián Červeň zostavili kvalitný tím ľudí a prevzali koncom minulého roka do svojich rúk reštauráciu v Apartmánovom dome Fatrapark 2. Cieľ? Štýlová a moderná reštaurácia, podávajúca jedlá v zdravom prevedení, ktorá bude patriť k najvyhľadáva­nejším v rámci celého Liptova.

A svoje ciele a predstavy začali aj napĺňať. Znovuzrodená reštaurácia 5 minút od Ružomberka prináša pre naše okolie hneď niekoľko revolučných gastronomických vychytávok. Počuli ste už o varení technológiou Sous vide? Alebo o hovädzinke Qualivo? A nielen to. V nasledujúcich riadkoch vám prinášame 5 dôvodov, prečo netreba váhať s návštevou tejto reštiky.

1. Steaky

Či už sa jedná o hovädzí filet, hovädzí Rib Eye steak alebo dokonca steak z diviny, reštaurácii sa množia pozitívne ohlasy na tieto labužnícke skvosty. Ak ste milovníkmi steakov, viete už, kam najbližšie zájsť.

2. Technológia Sous vide

Nová technológia varenia si nachádza čoraz viac priaznivcov a vo Fatraparku 2 ju dávajú aj na denné menu. Reakcie hostí sú podľa prevádzkovateľov viac ako dobré. A o čo teda ide? Podstatou je pomalé varenie mäsa alebo aj iných potravín vo vákuu. Výsledkom sú šťavnaté potraviny a vynikajúca chuť.

3. Ponuka vín

V reštike nemenej dbajú na kvalitnú ponuku vín. Veď čo iné môže dobré jedlo ešte viac povzniesť ako dobré vínko k nemu… Vínna karta je ušitá na mieru k jedálnemu lístku.

4. Divina aj chuťovky pre deti

Bryndzové halušky, pre jedákov XXL bravčové rezne, ryby, kuracie supreme, kačacie prsia aj jedlá z diviny… Toto patrí medzi najčastejšie voľby návštevníkov tejto reštaurácie. Zaiste ste si i vy medzi nimi našli svoje obľúbené.

Vo Fatraparku 2 myslia aj na najmladších Liptákov, ktorí si zaručene nájdu v jedálnom lístku to svoje. Medzi najčastejšie detské želania patria kuracie nugetky a cestoviny. A ako dodávajú prevádzkovatelia, na leto je v pláne ponuku pre deti ešte rozšíriť.

5. Hovädzie mäso Qualivo

Degustačný večer už bol, jeho stála ponuka sa chystá a bude v jedálnom lístku na leto. Nepočuli ste ešte o tejto hovädzinke? Ide o mäso vyprodukované unikátnou švajčiarskou technológiou kŕmenia a chovu zvierat, kde sa prísne rešpektujú ich prírodné potreby. Kvalitné krmivá, žiadne podávania antibiotík, svetlé stajne, dostatok čerstvého vzduchu, šetrné zachádzanie a dokonca aj porážka zvierat je vedená extra šetrným spôsobom, aby sa predišlo znehodnoteniu mäsa stresovými hormónmi.

Výsledkom je jemné mäso s vysokou výživovou hodnotou, výbornou stráviteľnosťou a rovnako tak s excelentnou chuťou.

Navštívte reštauráciu Fatrapark 2, Hrabovská dolina 22, 03401 Ružomberok a ich Facebook

zdroj foto: Fatrapark 2

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Revolúcia v gastronómii na Dolnom Liptove: Reštaurácia Fatrapark 2
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM