Jozef Milan Kultúra

Rozprávková výprava 2: Náročná a skvelá

V Čutkovskej doline v sobotu 4.augusta bolo možné získať absolventský diplom za zdolanie fyzicky aj psychicky náročnej cesty za poznaním. Kto sa držal balónovej cesty, tomu sa to nakoniec isto podarilo. Pozrite si FOTOGALÉRIU.

Koliba Fatranka a Občianske združenie Ružomberčania pozvali všetky deti a ich rodičov v sobotu 4. augusta 2012 do Čutkovskej doliny na II. ročník zábavného a súťažného dňa Rozprávková výprava 2.

Deti – za tých menších ich rodičia – dostali pri registrácii na vstupnej bráne mapu, kde boli vyznačené jednotlivé stanovištia výpravy. Nádejní absolventi museli nájsť všetky stanovištia, na ktorých na nich čakali animátori (až na jednu výnimku samé dievčatá). Animátori deťom dávali rôzne úlohy, aj náročné vedomostné otázky, či športové a fyzické úlohy. Ich splnenie bolo každému malému účastníkovi vyznačené do mapy. Súťažných zastávok bolo spolu šesť – hádankovo, zvieratkovo, rybačka, športovisko, skrývačka a škola.

Posledné stanovisko mohlo školopovinným kvapku pokaziť náladu, každopádne celková atmosféra spolu so slnečným počasím bola výborná. Pútavú prázdninovú cestu za poznaním v Čutkove pre deti vymyslel a zorganizoval Juraj Popol Haríň v kolibe Fatranka ( vodník na poslednej fotografii galérie spolu s nebezpečným trestancom Michalom Fűzym).

ruzomberok24/ oz ruzombercania

RK rozpravkova cesta
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM