Ivana Milanová Krimi

Ružomberčan bezhlavo demolujúci zástavku, napadol policajta a následne skončil v putách

Na základe telefonického oznámenia vyslal operačný príslušník mestskej polície hliadku na Tatranskú cestu. Tam spacifikovali mladého muža, ktorý im dal riadne zabrať.

Ilustračný obrázok k článku Ružomberčan bezhlavo demolujúci zástavku, napadol policajta a následne skončil v putách
Zdroj: Dnes24.sk

Na základe telefonického oznámenia vyslal operačný príslušník mestskej polície vo večerných hodinách v utorok 27. decembra hliadku na Tatranskú cestu.

Tu sa mal na zastávke SAD nachádzať mladý muž, ktorý začal ničiť zastávku, do cesty hodil odpadkový kôš. Ako hliadka prichádzala na miesto videla neznámeho muža ako kope do sklolaminátovej výplne. Hliadka muža vyzvala, aby upustil od svojho konania.

Muž na to reagoval tak, že on nič neurobil.

Na výzvu na predloženie dokladu totožnosti náhle napadol jedného člena hliadky, druhý policajt mu priskočil na pomoc. Spadli na zem kde chvíľu zápasili, až kým agresívnemu mužovi nezaložili putá. Z cesty okrem koša mestskí policajti odpratali aj stojan s cestovným poriadkom, ktorý označuje zastávku. Stojan stihol muž hodiť do stredu jazdného pruhu ešte pred príchodom hliadky a ohrozoval vodičov. Na prístrešku zastávky rozbil všetky výplne.

Muž pre podozrenie zo spáchania viacerých trestných činov skončil v rukách vyšetrovateľa Policajného zboru SR.

Zdroj: Mestská polícia Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM