Tlačové správy

Ružomberčania sa môžu tešiť na zmodernizovanú predajňu Kauflandu

Postupná modernizácia predajní spoločnosti Kaufland pokračuje aj naďalej. Tentokrát prešla rekonštrukciou predajňa v  Ružomberku, ktorá patrí medzi jednu z prvootvorených predajní na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Ružomberčania sa môžu tešiť na zmodernizovanú predajňu Kauflandu
5
Galéria
Zdroj: Kaufland

Od 15. novembra sa môžu obyvatelia mesta tešiť z viacerých zmien, ktoré nielen vylepšujú vizuál predajne, ale zvyšujú aj prehľadnosť a rýchlosť samotného nákupu. Okrem toho, v rámci znovuotvorenia predajne sa spoločnosť Kaufland rozhodla počas dní 15.11. a 16.11. podporiť ružomberské Nízkoprahové centrum Prerod.

Znovuotvorenie predajne počas 15.11. a 16.11. 2018 prinesie bohatý sprievodný program nielen pre deti, ale aj dospelých. Deti sa budú môcť odfotiť s maskotmi, či vymaľovať si vlastné tričko. Dospelí sa môžu zapojiť do súťaží o nákupné poukážky alebo darčekové koše.

Okrem toho však z každého nákupu v minimálnej hodnote 20 Eur prispeje Kaufland sumou 1 Euro Nízkoprahovému dennému centru pre deti a rodinu Prerod, ktorého zriaďovateľom je Mesto Ružomberok. Zariadenie poskytuje sociálnu službu deťom a rodinám pri výchovných problémoch a problémovom správaní dieťaťa. Zároveň ponúka deťom a mladým ľuďom preventívne a záujmové aktivity ako aj rozvoj sociálnych zručností a poskytuje poradenstvo rodičom detí. Ambulantne pracuje aj s mladými ľuďmi, ktorí experimentovali s návykovými látkami a na školách realizuje so žiakmi preventívne programy na predchádzanie takýmto závislostiam či šikane. „Na rozvoj a podporu našich činností a materiálne vybavenie potrebujeme grantové prostriedky a preto sme radi, že sa Kaufland rozhodol podporiť našu činnosť, aby sme boli ešte viac dostupní ohrozeným deťom, ktorých počet v dnešnej dobe narastá,“ hovorí PhDr. Jaroslav Rakučák, DiS.,PhD.

Okrem zaujímavého programu bude zákazníkov čakať viacero vizuálnych zmien na predajni. Vďaka odstráneniu stredovej regálovej steny, ale aj rozšíreniu jednotlivých uličiek je predajná plocha po rekonštrukcii otvorenejšia a zákazník sa dokáže pohybovať naprieč celou predajňou.

V novom, tzv. „otvorenom koncepte“ sa zákazník po vstupe do predajne ocitne v oddelení ovocia a zeleniny. Hneď za ním sa nachádza pekáreň, ktorá tiež dostala novú podobu.

Rozmiestnenie sortimentu zohľadňuje požiadavky zákazníkov. Mrazený tovar sa nachádza hneď pri pokladniach, rovnako ako aj vynovený informačný pult a v predajni nechýba ani regál s rýchlym občerstvením. V predajni sú k dispozícii samoobslužné pokladne či malé nákupné košíky.

Pre lepšiu orientáciu sú jednotlivé oddelenia označené farebne s viditeľnými nápismi. „Pri rekonštrukcii a modernizácii našich predajní kladieme veľký dôraz na skvalitnenie a urýchlenie nákupu ako aj na jeho praktickosť. Preto sme rozšírili nákupný priestor, čím sa pohyb po predajni stáva voľnejším. Zároveň sme radi, že ako dobrý partner komunity podporíme v rámci otvorenia našej novej predajne Nízkoprahové centrum Prerod,“ hovorí Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Zákazníkom je k dispozícii predajná plocha o rozlohe 3 158,5 m². Areál predajne sa rozprestiera na pozemku s celkovou rozlohou 13 806 m², zastavaná plocha z toho predstavuje 4 723,9 m².

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Nový Kaufland
5
Galéria
Zdroj: Kaufland
Zdroj: Kaufland
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM