Ivana Milanová Krimi

Ružomberčanka (42) chcela skočiť pod vlak

Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Ružomberok zachránili ľudský život. Chcela aby ju prešiel rýchlik smerujúci do Bratislavy. K záchrancom sa správala agresívne!

Ilustračný obrázok k článku Ružomberčanka (42) chcela skočiť pod vlak
Zdroj: TASR

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline prijalo 08. augusta po 16.00 hodine oznámenie od občana, že v Ružomberku na ulici Textilnej sa nachádza žena, ktorá plače a chce skočiť pod vlak.

Ihneď bola na miesto vyslaná policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Ružomberok na preverenie oznámenia. Policajti po príchode na miesto zbadali v smere na Hrboltovú (mestská časť Ružomberka) sedieť v koľajisku ženu. Hliadka mala informáciu z operačného strediska, že za chvíľu bude miestom prechádzať vlak.

Policajti okamžite vybehli zo služobného motorového vozidla a ženu vytiahli z koľajiska do bezpečnej vzdialenosti.

„Počas presunu osoby do bezpečnej vzdialenosti žena kládla aktívny odpor. Následne prešiel úsekom železničnej trate, kde sedela žena v koľajisku, rýchlik v smere na Bratislavu. Žena sa správala agresívne a striedala nálady. Svoju totožnosť odmietla uviesť a kládla aktívny odpor. Z uvedeného dôvodu bola predvedená na policajný útvar za účelom zistenia totožnosti a následne odovzdaná zdravotníkom, ktorí ju previezli za asistencie policajnej hliadky do nemocnice." povedal Radko Moravčík z krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline.

Policajti svojím okamžitým a rozhodným zásahom naplnili poslanie polície „POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ“ a zachránili život 42 ročnej Ružomberčanke.

Prečítajte si tiež:

Boj o titul najkrajšieho mesta: Na akej priečke visí Ružomberok?

KINO KULTÚRA: Filmové predstavenia od štvrtka do stredy

Zdroj: KR PZ v Žiline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM