Tomáš Batiz Šport

Skvelá správa pre fanúšikov Vlhovej: Vieme, kedy uvidíme majsterku sveta v Jasnej!

Petra Vlhová sa rozlúči so svojou najúspešnejšou sezónou doma v Jasnej. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na paralelný slalom.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre fanúšikov Vlhovej: Vieme, kedy uvidíme majsterku sveta v Jasnej!
Zdroj: TASR

V nedeľu 7. apríla môžete zastihnúť Petru Vlhovú doma v Jasnej. Rodáčka z Liptovsa sa predstaví v divácky atraktívnom exhibičnom paralelnom slalome so zaujímavými hosťami. Na štart sa bok po boku vedľa Petry postaví aj jeden z fanúšikov. Chýbať nebude ani autogramiáda. Mikulaš24 o tom informoval Marián Galajda, hovorca TMR.

Ako informoval Galajda, na štart paralelného slalomu s Petrou Vlhovou sa postaví aj víťaz chlapčenskej kategórie sobotňajších pretekov Hero Season Trophy v Jasnej – Jakub Harbach z Klubu alpského lyžovania Jasná, ktorý si vyžreboval miestenku spomedzi všetkých víťazov v jednotlivých kategóriách. „Medzi jednotlivými jazdami budú pripravené zaujímavé rozhovory s Petrou a jej hosťami. Špeciálny atraktívny slalom si zajazdí aj jeden z fanúšikov, ktorý sa zapojí súťaže,“ uviedla Jana Kňavová, marketingová manažérka strediska Jasná.

Okrem paralelného slalomu sa fanúšikovia Petry Vlhovej môžu tešiť aj na autogramiádu, ktorá sa bude konať na Priehybe od 14.30 do 15.30 hod.

Pre slovenských fanúšikov ide opäť o jedinečnú príležitosť stretnúť sa so skvelou lyžiarkou na domácom kopci v Jasnej, na ktorom sa predstavila naposledy na pretekoch Európskeho pohára začiatkom marca. Po sezóne, ktorá Petre priniesla historicky najlepšie umiestnenia – 2.miesto nielen v celkovom poradí Svetového pohára, ale aj v slalome a v obrovskom slalome, dá symbolickú bodku za súťažným kolotočom na exhibícii určenej predovšetkým jej skvelým fanúšikom.

FOTO: Privítanie Petry Vlhovej na námestí v Liptovskom Mikuláši
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM